herbal remedy 36

alles over de

Groene edelsteen

Al deze edelstenen zijn

groen

herbal remedy 35

Je zoekt naar een groene edelsteen. Als je al weet dat het voor o.a. leven vanuit je hart en negativiteit loslaten is, scroll dan direct naar beneden. Hier staan groene edelstenen, kettingen en andere sieraden voor jou. Wil je meer eerst meet weten over licht- en donkergroene varianten en de betekenis? Lees dan hieronder snel verder!

groene edelsteen

Werking van de groene edelsteen?

De groene edelsteen is het meest populair van alle edelstenen. Dat is waarschijnlijk niet zonder reden. De kleur groen op zichzelf heeft al veel positieve betekenissen. Zo staat het voor groei, bloei en leven. Wat al reden genoeg is om voor de kleur alleen te kiezen. Toch heeft elke groene edelsteen zijn eigen kenmerken, toegeschreven werkingen en betekenissen. In de link van de alinea hieronder kan je hier meer over vinden. De meest genoemde reden voor het aanschaffen is het meer voelen, het uit je hoofd halen. Niet verwonderlijk zou de steen dan ook helpen bij het loslaten van negatieve gevoelens en gedachten. Wat fijn is als je last hebt van meer tijd doorbrengen in je hoofd i.p.v. daadwerkelijk te leven en te ervaren.

Elke steen heeft zijn eigen eigenschappen, welke vaak gekoppeld worden aan spirituele, emotionele en fysieke klachten. Hier vind je zo’n overzicht van edelstenen o.b.v. klachten bijvoorbeeld. Disclaimer: wij zijn verplicht om te vermelden dat edelstenen geen helende werking hebben. Vervang dus nooit professionele hulp en medicijnen voor edelstenen en raadpleeg altijd een arts. Wij zien zelf de groene edelsteen als ondersteuning omdat we werken vanuit het Animisme (het zien dat alles energie heeft).

 

Donkergroene edelsteen

Een donkergroene edelsteen is bijv. de Robijn in Zoisiet. Deze varianten worden toegeschreven aan het hartchakra. Ze zouden harmonie brengen, je meer in het hier en nu helpen te zijn. Dat doen ze door je meer te laten voelen en negativiteit los te laten. Zodat je met een positieve focus in het leven kan staan. De steen brengt vooral hoop en optimisme met zich mee. Heb je last van negatieve gedachten? Pieker je veel? Of voel je je vaak pessimistisch? Dan helpt deze kleur steen volgens de gebruikers. 

Licht groene edelsteen

De licht groene edelsteen is ook toegeschreven aan het hartchakra. Echter worden veel van de licht groene edelstenen ingezet voor het vinden van verlichting. Dit is handig als je  bijvoorbeeld worstelt met een lastige situatie of conflict. Waardoor je verdriet, angst of wrok ervaart. Net als veel van de kleuren blauw helpt het je om balans te vinden. Het effect ligt dicht bij elkaar. Het is dus ook niet raar dat je veel blauwgroene edelstenen tegenkomt.

 

Groene edelsteen betekenis

De groene edelsteen wordt o.a. ingezet voor:

1. Meer voelen.
2. Balans.
3. Harmonie in gevoelens.
4. Negativiteit loslaten.
5. Tegen stemmingswisseling.
6. Positiviteit versterken.
7. Zuivering van lichaam en geest.
8. Spiritualiteit bevorderen.
9. Dankbaarheid vergroten.
10. Onafhankelijker worden.

 

Groene edelsteen producten die anderen kiezen.

Een voorselectie van onze meest gekozen groene edelstenen; Robijn in Zoiset, Aquamarijn, Fluoriet, Smaragd Muzo en Unakiet – en één exclusieve ketting. Alles voor als je al weet waarvoor je de steen zoekt.

Verbondenheid

Medeleven

Zelfvertrouwen

Beter aarden

Rust en kalmte

Wedergeboorte