wierookhars kopen

Wierookhars kopen

Wierookhars is bedoeld om te branden zoals je met wierook doet. Je plaatst simpelweg een kooltje op je brander. Wacht tot het gloeit. Plaatst je wierookhars – en geniet van de zuiverende, maar aangename luchtjes. Als natuurlijke wierook kun je ook kiezen om kruiden op een kooltje te branden. Last van negatieve energie? Dan zijn er genoeg harsen die helpen, maar natuurlijk ook smudgesticks en meer.

Wierookhars kopen

Net als Palo Santo hout zuiverend is, zijn er diverse reinigende wierookharsen, denk aan samengestelde harsen zoals; purification hars, protection korrelhars, maar ook op zichzelf staande wierookhars zoals: wierookhars Mirre, Sandelhout / Sandelwood of Dragon’s blood wierookhars.

In onze website / webshop kan je ook wierookhars kopen waarmee je jouw meditatie bevordert, zoals de meditations samenstelling. Wil je simpelweg tot rust te komen? Dan kan je hiervoor je o.a. Benzoin hars branden of de Nag Champa. Als je natuurlijk wierook wilt kopen kan je zowel wierookhars kopen of een van onze vele kruiden branden op een kooltje. Wij verkopen geen wierookstokjes.