Heks coaching

Begin je pas net met hekserij of ben je al ruime tijd bezig? In beide gevallen zal je weten dat er altijd nieuwe dingen te leren zijn. Het lastigste deel aan hekserij is wellicht nog wel het verzamelen van kennis. Vaak omdat er door de tijd heen veel kennis verloren is gegaan. Waar haal je die kennis dan vandaan? O.a. door je als heks te laten coachen en regelmatig te klankborden met andere heksen. Dat laatste lijkt helaas vaak te leiden tot een niet passend advies voor jou als persoon, wat resulteert in bijvoorbeeld:

• Andere resultaten dan verwacht, niet op jouw wensen afgestemd.
• Het aanleren van inefficiënte of (voor jou) niet werkende methoden.
• Je onzeker voelen (in je handelen).
• Jouw eigen pad niet vinden en/of die van een ander volgen.

Zelf heb ik mijn kennis verzameld uit o.a. een verzameling met unieke oude boeken, kennis die van generatie op generatie is overgedragen en van mijn mentoren uit Schotland. Deze kennis deel ik graag met je. Wanneer je met bone magic aan de slag wilt of onderdelen ervan kan je een van de workshops volgen. Wil je graag specifieke rituelen leren, begeleiding bij het vinden van je eigen weg, hekserij leren die niet in de workshops is opgenomen of advies bij specifieke situaties? Wil je een-op-een aan de slag? Dan is individuele coaching een geschikte optie. Als je samen met anderen een jaar lang wilt werken aan verschillende onderdelen binnen de hekserij is een heksenopleiding de beste optie.

heks_coaching
heks_coaching
heks_coaching
heks_coaching

Wil je een kaartlegging boeken? Neem dan contact op via info@moonchildren.nl De kosten voor een kaartlegging bedragen €50,- (p.u.), een kaartlegging duurt gemiddeld ongeveer een uur.

Jouw eigen pad vinden als heks staat centraal

Bij Moonchildren staat het ontdekken van jouw eigen spirituele pad centraal. We geven advies, maar we zijn niet degene die bepalen wat wel of niet bij jou past. Dat is aan jou. We beschikken over kennis van veel verschillende stromingen, geschiedenis en soorten rituelen.  Met welke hulpvragen kun je o.a. bij ons terecht?

• Welke stroming(en) binnen de hekserij past/passen bij mij?
• Hoe vind ik mijn eigen pad – en welke is het?
• Welke rituelen zijn er – en waarvoor gebruik ik ze?
• Hoe zorg ik dat mijn rituelen zo succesvol mogelijk zijn?
• Wat kan ik met schedels en botten – en hoe?
• Hoe ontwikkel ik mijn intuïtie en interne referentiekader?
• Hoe pas ik divinatie toe? (Welke vormen zijn er? Incl. aanleren.)
• Hoe bescherm ik mezelf tegen negatieve energie?

Dit is slechts een greep uit de hulpvragen, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Heb je interesse? Neem dan contact op via info@moonchildren.nl en we bespreken samen vrijblijvend de mogelijkheden. 

Testimonials

Teruggaan naar jezelf. Je oervorm. Joyce is een zeer innemend persoon die je helpt en er staat wanneer je vragen hebt. Ze laat je zien, horen, ruiken en voelen. Maar legt geen regels op en zeker geen dogma’s. Stimulerend en heb geen spijt hier aan begonnen te zijn. Joyce stimuleert je op zoek te gaan naar je eigen magie. Magie is voor iedereen anders en doordat we zo uniek zijn stimuleert ze ons om zelf op zoek te gaan. Een geweldige begeleidster op je pad.

Inge

“Je leert op je zintuigen te vertrouwen o.a. d.m.v. kruiden en een connectie te krijgen met je dieren. Je gaat terug naar situaties die je denkt verwerkt te hebben, maar dat niet zijn. En skullscryen en talismannen e.d. Ik noem maar op wat op, het is zeker een aanrader!!
Mariëlle

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop