Bone throwing

Divinatie of ook wel orakelen genoemd is niet nieuw. We kennen het onder andere van de bekende tarotkaarten, astrologie, kaarsen of rook lezen, magische runen en nog veel meer. Door de eeuwen heen zijn er steeds meer vormen van divinatie bijgekomen. Bone throwing is wellicht nog wel een van de oudste. Bone throwing zelf wordt ook wel bone reading, Scapulimantie of Omoplatoscopie genoemd. Het is niet direct gekoppeld aan een religie of stroming binnen de hekserij. Het wordt wel in veel verschillende culturen op verschillende manieren ingezet. 

Hoe zet je bone throwing in – en waar kan je het voor inzetten? Het gebruik van botten in een reading varieert van enkele botten tot lezingen met honderden botten tegelijk, gemixt of niet gemixt met andere (specifieke) hulpmiddelen. Hetzelfde geldt voor de uiteenlopende vorm van de lezing. Zo kan er gewerkt worden met o.a. vormen en patronen, tot het communiceren met specifieke spirits van de botten. Ook bij Bone throwing geldt dat het het meest effectief is wanneer je een (specifieke) vorm vindt die bij je past. 

 

 

skullscrying_botten

Bone throwing workshop

Net als Skullscrying is het lezen van botten niet in één dag te leren. Afhankelijk van hoever je wilt komen kan je jaren bezig zijn. We behandelen in eerste instantie de basis. Net als bij Skullscrying gaan we twee dagdelen aan de slag. Daartussen heb je een maand de tijd om zelf te oefenen. Je leert tijdens de workshop hoe je jouw botten eigen maakt. 

Een aantal toepassingen van Bone throwing:
• Je eigen (spirituele) groei stimuleren.
• Inzichten en antwoorden krijgen (algemeen en diepgaand).
• Het ontwikkelen van een plan om verder te groeien.
• Als steuntje in de rug bij het maken van keuzes.
• Huidige situaties beter in kaart brengen.
• Uitdagingen beter onder woorden brengen.

Bij de workshop zijn botten niet inbegrepen. Je bent vrij eigen botten mee te nemen waar jij je prettig bij voelt. Het is ook mogelijk om extra botten tijdens de workshop te kopen, deze kun je tijdens de workshop uitzoeken. Werk je nog niet met botten? Dan is het mogelijk eerst de workshopreeks Bone magic te volgen. Hier begin je vanaf de basis, in tegenstelling tot Skullscrying komt Bone throwing niet in de Bone magic workshopreeks aan bod. De kosten voor de workshop (twee dagdelen) bedragen in totaal €177,-.

Weet je nog niet zeker of Bone magic iets voor jou is? Dan kun je de online introductie lessen volgen. Je ontvangt dan 70 dagen lang iedere 10 dagen een les met informatie en opdrachten. De lesreeks kost gezamenlijk €45,-. Wil je deze volgen? Mail dan met het mailadres waarop jij de lessen wilt ontvangen naar: info@moonchildren.nl Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op om de betaling en het ontvangen van het materiaal af te stemmen.

Testimonials

Teruggaan naar jezelf. Je oervorm. Joyce is een zeer innemend persoon die je helpt en er staat wanneer je vragen hebt. Ze laat je zien, horen, ruiken en voelen. Maar legt geen regels op en zeker geen dogma’s. Stimulerend en heb geen spijt hier aan begonnen te zijn. Joyce stimuleert je op zoek te gaan naar je eigen magie. Magie is voor iedereen anders en doordat we zo uniek zijn stimuleert ze ons om zelf op zoek te gaan. Een geweldige begeleidster op je pad.

Inge

“Je leert op je zintuigen te vertrouwen o.a. d.m.v. kruiden en een connectie te krijgen met je dieren. Je gaat terug naar situaties die je denkt verwerkt te hebben, maar dat niet zijn. En skullscryen en talismannen e.d. Ik noem maar op wat op, het is zeker een aanrader!!
Mariëlle

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop