Neem contact op

Wil je telefonisch contact n.a.v. jouw bericht? Stuur ons dan via de mail het nummer waarop we je kunnen bereiken.

Mail ons en wij nemen binnen 48u contact op

7 + 7 =

Openingstijden

Webshop 24/7
Workshops, kaartleggingen en huiszuiveringen ook mogelijk op avonden en in het weekend.

Adres

Online of op locatie

Faq

Wanneer beginnen de workshops?

We starten doorlopend met workshops. De omvang van de groep varieert van 2-6 personen. Zodra er min. twee aanmeldingen zijn plannen wij een datum.

Wat zit er bij de workshops inbegrepen?

Let goed op wat er bij de workshop die je wilt volgen is inbegrepen. Bij enkele workshops moet je zelf nog materialen aanschaffen of meenemen. 

Is werken met botten / schedels iets voor mij?

Dat verschilt van persoon tot persoon, doorgaans vinden mensen het aangenaam om met deze natuurlijke vorm van magie te werken. Twijfel je nog voor je een workshop wilt volgen? Dan raden we je aan om de Bone magic introductie (online lessen) te volgen. M.b.v. deze online lessen heb je een beter beeld van de mogelijkheden van Bone magic.

Voorwaarden aanbetaling workshop

Voor de workshops rekenenen we een aanbetaling. Het restantbedrag betaal je op de dag zelf. De kosten voor de aanbetaling brengen we in rekening voor het reserveren van de tijd (en evt. materialen ter voorbereiding). Terugbetalingen zijn niet mogelijk. Kun je onverhoopt niet komen? Laat het dan uiterlijk 24u van te voren weten – en wij verschuiven de workshop zonder extra kosten in rekening te brengen.

Kan ik een kaartlegging laten doen?

Ja, het is mogelijk kaartleggingen te laten doen. Een sessie duurt ongeveer een uur, de kosten voor een sessie bedragen €50,- p.u.

Kan ik mijn huis door jullie laten zuiveren?

Een huiszuivering is mogelijk op afspraak. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De kosten variëren afhankelijk van de grootte van het huis en verdere wensen. We stemmen het totaalbedrag samen goed af voor we aan de slag gaan.  

Wat zijn jullie levertijden?

Wij versturen de post binnen uiterlijk vijf werkdagen. Hoe lang het precies duurt voor je post binnen is, dat is moeilijk om te zeggen. Vertraging door Corona is namelijk een bekend probleem bij PostNL, DHL en andere bezorgdiensten. Voor producten die gemaakt worden in opdracht geldt een langere levertijd. 

Voorwaarden verzending

Wij werken met verschillende verzendmethoden. Wij gaan zorgvuldig te werk en verpakken alles netjes en beschermend. Toch kunnen er dingen kapot gaan of kwijtraken bij een verzending. Moonchildren is hier voor niet verantwoordelijk. We adviseren je om altijd de optie verzending met verzekering te selecteren.

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop