Prachtige handgemaakte zilveren malachiet armband

272.00 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

Prachtige handgemaakte zilveren malachiet armband

Lees hieronder de spirituele betekenis van Malachiet

Malachiet

  • Roemenië, Zambia, Democratische Republiek Kongo, Rusland en Midden-Oosten
  • Groen
  • Concentrisch licht (evenwijdige groeilijnen in cirkelvorm) met donkere strepen en rozetten
  • Giftige steen die men niet mag inademen. Een gemaakt elixer van deze steen enkel uitwendig toepassen. De steen wordt dan in een bakje gelegd waarop dit bakje in een bak met water wordt gelegd zodat er geen contact ontstaat met het water.
  • Voor personen met een gevoeligheid aan het hart is deze af te raden. Hartkloppingen kunnen voorkomen.

Een zeer krachtige steen die men voorzichtig moet gebruiken. Deze steen wordt vaak gebruikt bij therapie maar onder strikte voorwaarden (wegens de giftigheid).

Malachiet is een steen die op het energetische niveau werkt en dit op alle energieën die de aarde bezit.

Het is een beschermsteen, neemt atmosferische negatieve en vervuilende stoffen op. Ook in het lichaam. Hij neemt vooral plutonium op en beschermt tegen allerlei soorten straling die zich in de atmosfeer bevinden. Na gebruik van reiniging zuiver je Malachiet weer door op een kwartscluster te leggen en in de zon te plaatsen. Geen zout gebruiken. Malachiet is de steen bij uitstek voor mensen die dichtbij stralingsbronnen wonen doordat hij elektromagnetische straling absorbeert en aarde-energieën zuivert. Malachiet heeft een zeer hoge affiniteit met de natuur en haar natuurwezens (devische krachten).

Men gebruikt Malachiet soms voor het waarzeggen met kristallen, hij wordt dan geplaatst als toegangspoort voor de andere wereld op innerlijk en uiterlijk niveau. Hij maakt de geest vrij en stimuleert beeldvorming in een zeer complex patroon. De boodschappen die uit het onderbewuste naar boven komen worden omgezet in beelden die niet altijd duidelijk zijn maar Malachiet helpt de geest vrij te maken om deze informatie te interpreteren.

Malachiet werkt als steen van transformatie op psychisch vlak. Men leeft intenser en doordat het een avontuurlijke steen is durft men meer risico te nemen. Het is een steen die ook meedogenloos kan zijn waardoor hij met voorzichtigheid gebruikt moet worden. Diepe gevoelens, psychosomatische klachten, ongewenste patronen, patronen die je belemmeren kunnen intens beleefd worden. Ongewenste banden kunnen meedogenloos gebroken worden.

Malachiet ontwikkelt inlevingsvermogen waardoor je meer openstaat voor anderen hun beleving, hierdoor ondersteunt hij ook de vriendschappen. Hij versterkt de intuïtie.

Als je een proces van wedergeboorte wil ondergaan kan malachiet ondersteunen. Hij dringt namelijk door tot de kern van het probleem en brengt inzicht. Hij versterkt de opname en verwerken van informatie.

Positie chakra

Op het chakra niveau reinigt en activeert de chakra’s. Hij is gericht naar de spirituele leiding. Werkzaamheid op het derde oog is activering van het visualiseren.

Voor het hartchakra brengt hij harmonie en evenwicht. Hij zet het hart open voor ontvangen en geven van onvoorwaardelijke liefde.

Zonnevlecht waar diepe emoties in verborgen zijn helpt hij genezend. Hij bevrijd negatieve ervaringen en brengt onderdrukte gevoelens naar boven.

Hartchakra en navelchakra voor evenwicht en inzichten te verkrijgen

Opgelet wanneer de persoon heel intense stemmingen heeft versterkt deze steen. Mensen die Malachiet gebruiken voor innerlijk onderzoek zullen hun dromen kunnen stimuleren en herinneringen tot leven kunnen brengen.

Malachiet wordt meestal in combinatie gebruikt met een andere steen, advies kan je krijgen bij therapeuten.