EdelStenen en mineralen

 

Edelstenen collectie 

Edelstenen hebben een bepaalde energie, een waar van iedere steen op basis van gebruikerservaring een betekenis aan is toegekend. Wij zijn daarom van mening dat de edelstenen en mineralen kunnen ondersteunen op: lichamelijk, psychisch, emotioneel en energetisch niveau. Bij wet zijn wij verplicht te melden dat edelstenen geen vervanging zijn voor geneesmiddelen en medicijnen. Bij gezondheidsklachten adviseren we je altijd een arts te raadplegen. Meer informatie onderaan de pagina. Hiernaast (of op je mobiel hieronder), vind je direct een aantal van de meest gekozen edelstenen rondom problematieken.

Spirituele hulp

Bij trauma’s

Bij angst.

amethist edelsteen angst

Bescherming.

Bij stress.

Zelfvertrouwen.

Edelstenen - welke kies je?

Edelstenen in allerlei soorten en maten. Wij bieden je zowel edelstenen als kristallen en mineralen. De informatie rondom elke unieke edelsteen plaatsen we bij de edelsteen zelf. Omdat er vaak gezocht wordt naar edelstenen rondom thema’s zoals : zelfvertrouwen, angst, stress, balans, enz. hebben wij een zoekfilter voor je gemaakt rondom deze thema’s. Je kan hierop zoeken door bijv. ‘angst’ in de zoekbalk te typen of de tags van de edelstenen te gebruiken.

Edelstenen disclaimer

Wij zijn bij wet verplicht om te vermelden dat edelstenen geen helende werking hebben. Vervang nooit een medicijn, therapie, behandeling of andere medische of professionele behandeling voor edelstenen. De toegeschreven werkingen zijn gebaseerd op gebruikers en niet wetenschappelijk aangetoond. Wij geloven zelf dat de energie van de edelstenen ingezet kan worden ter ondersteuning. Niet als een enkele oplossing. Neem bij medische problemen altijd contact op met een arts.

Edelstenen