Aquamarijn Pakistan (grote steen of set van 5 kleine steentjes)

15.95 incl. btw

Beschrijving

Aquamarijn (grote steen of set van 5 kleine)

Aquamarijn – Aquamarine

Ideaal voor het los laten van je woede.

Aquamarijn is een variant van Beril. Aquamarijn heeft een blauwgroene kleur. De Aquamarijn heeft zijn naam te danken aan de Latijnse term ‘water van de zee, waarbij je sterk verbinding aan gaat met de blauwe galactische straal en verbondenheid met de dolfijn- en walvisenergieën. Een krachtige maar zachte energie.

Aquamarijn is een prachtige energie die je leert omgaan met emoties en goed is voor je keel. De keel chakra staat voor emotie. Je leert te spreken vanuit het hart.

Aquamarijn is een energie die veelal wordt gebruikt tegen hooikoorts, allergieën, bij voorhoofdsholte ontsteking, tegen zenuwpijnen en leveraandoeningen.

Aquamarijn wordt hoofdzakelijk in Pakistan gevonden maar ook in Afghanistan, Brazilië en Rusland

Chakra’s:

Hart chakra

Keel chakra

Derde oog chakra

Disclaimer:

Edelstenen genezen niet. De beschrijving van deze en andere stenen berust op ervaring van de gebruikers en is niet wetenschappelijk aangetoond. De stenen zijn geen vervanging voor medicijnen, therapie of andere medische behandelingen. Raadpleeg bij medische problemen altijd een arts.

Wij geloven zelf dat stenen energie bevatten net als ons mensen en vooral ingezet kunnen worden ter ondersteuning van ons welzijn.

Extra informatie

Aquamarijn

Grote steen, 5 kleine stenen