Skullscrying

Verbinding met natuurlijke energie, die hebben we allemaal, maar hoe bewust – en hoeveel? Dat verschilt van persoon tot persoon en is zeker te trainen, vooral wanneer je er bewust mee bezig bent. Ben je op zoek naar antwoorden op belangrijke vragen (die op dit moment spelen of in de toekomst)? Dan kan werken met een schedel dat bij jou past, je inzichten geven. Skullscrying is dan ook een vorm van divinatie.

Wil je je intuïtie verder ontwikkelen? Dan is Skullscrying een van de methoden om écht contact te maken met ‘de bron’. Met behulp van de energie van een schedel tap je in ‘de bron’. Dit is een van de meest natuurlijke manieren om te werken aan het ontwikkelen van je intuïtie. Is dit een betere vorm van divinatie? Nee, bij ons staat centraal dat je een aanpak kiest die bij jou past.

Skullscrying

Skullscrying workshop

Skullscrying is niet in één middag te leren. Daarom bestaat deze workshop uit twee dagdelen met ongeveer een maand ertussen. Je wordt in de eerste middag voorzien van uitleg, je kan vragen stellen en we gaan uiteraard oefenen met skullscrying. Na de eerste workshop ga je thuis verder aan de slag met het oefenen. Wanneer we weer samenkomen bespreken we de voortgang, wat je geleerd, waar je tegenaan liep en wat jouw uitdagingen de komende tijd zijn. In de tweede middag gaan we veel verder de diepte in. Hoe meer je geoefend hebt, hoe verder we de diepte in kunnen. Er is er ook deze middag weer ruimte voor vragen en advies. 

De workshop duurt ongeveer twee keer een dagdeel. De schedel(s) is/zijn niet bij bij de workshop inbegrepen. je kan een gepersonaliseerd aantekeningen boek (zie afbeelding) met leren omslag bijbestellen voor €60,-.

Je bent volledig vrij om je eigen schedel(s) mee te nemen, maar je kan er ook een uitzoeken tijdens de workshop of in de webshop. Om het maximale uit de workshop te halen adviseren we je vooraf een schedel aan te schaffen. Geef deze aandacht en reinig hem of haar van negatieve energie.

Heb je nog niet eerder gewerkt met botten en schedels? Dan kan je er ook voor kiezen om de workshopreeks: Bone magic te volgen. Hierin beginnen we vanaf de basis, skullscrying is hier een onderdeel van. De kosten voor de workshop bedragen €175,-. Heb je interesse? Neem dan contact op via info@moonchildren.nl wij nemen binnen 48u contact op om de datum en betaling voor de workshop met jou af te stemmen.   

Weet je nog niet zeker of Bone magic iets voor jou is? Dan kun je de online introductie lessen volgen. Je ontvangt dan 70 dagen lang iedere 10 dagen een les met informatie en opdrachten. De lesreeks kost gezamenlijk €45,-. Wil je deze volgen? Mail dan met het mailadres waarop jij de lessen wilt ontvangen naar: info@moonchildren.nl Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op om de betaling en het ontvangen van het materiaal af te stemmen.

Testimonials

Teruggaan naar jezelf. Je oervorm. Joyce is een zeer innemend persoon die je helpt en er staat wanneer je vragen hebt. Ze laat je zien, horen, ruiken en voelen. Maar legt geen regels op en zeker geen dogma’s. Stimulerend en heb geen spijt hier aan begonnen te zijn. Joyce stimuleert je op zoek te gaan naar je eigen magie. Magie is voor iedereen anders en doordat we zo uniek zijn stimuleert ze ons om zelf op zoek te gaan. Een geweldige begeleidster op je pad.

Inge

“Je leert op je zintuigen te vertrouwen o.a. d.m.v. kruiden en een connectie te krijgen met je dieren. Je gaat terug naar situaties die je denkt verwerkt te hebben, maar dat niet zijn. En skullscryen en talismannen e.d. Ik noem maar op wat op, het is zeker een aanrader!!
Mariëlle

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop