Bone magic

introductie

 

Ooit hebben we geleefd als dieren, waarbij we overleefden door onze oerkracht te voelen en onze keuzes daarop te baseren. Door de komst van technologie en opgelegde normen en waarden van de maatschappij is deze verbinding steeds verder vervaagd. Zo hebben we geleerd ‘afstand te moeten nemen van onze negatieve kantjes’ – onze schaduwkant te negeren, terwijl die wel degelijk bij ons hoort.

De workshop helpt je deze verbinding in zijn geheel – met je oerenergie – te herstellen en te versterken, incl. de donkere kant. Zo kom je volledig in balans. We gaan op deze manier helemaal terug naar de basis en bouwen hem vanaf hier op. Als de basis gelegd is ontdekken we samen welke benadering van magie bij jou past. Dit dient als een blijvend kompas voor jouw verdere spirituele ontwikkeling en zorgt ervoor dat je altijd dicht bij jezelf blijft. Zo voel je je krachtiger in het beoefenen van jouw magie en voel je je krachtiger als individu. Door de verbinding met de oerenergie (je eigen kompas) wordt het makkelijker twijfels, angst en overdenken los te laten en wat je wél wilt bereiken te realiseren.

bone_magic_heksen

Bone magic introductie online

Ben je nog oriënterende en weet je nog niet of het werken met botten en schedels bij jou past? Dan is het mogelijk een reeks van zeven online lessen te ontvangen via de mail (als PDF). Je ontvangt elke tien dagen een onderdeel. In de tijd ertussen ga je aan de slag met het oefenen van dat onderdeel. Is het iets voor jou? Dan weet je zeker dat de Bone magic workshopreeks iets voor jou is.

Bone magic zelf gaat vele malen dieper dan deze online lessen. Houdt er rekening mee dat de online lessen slechts een globale introductie zijn. Ze zijn ontwikkeld om je een beeld te geven van de mogelijkheden die botten en schedels bieden op het gebied van magie, Zo weet je voordat je zelf aan de slag gaat met (een workshop over) botten en schedels of deze vorm van magie bij jou past. 

Je kan er ook voor kiezen om een workshop Skullscrying of Bone throwing los te volgen. Liever aan de slag met zintuigontwikkeling? Of over meer verschillende onderwerpen binnen de hekserij leren? Dan is een heksenopleiding meer passend. Bij individuele begeleiding ligt de focus meer op jouw hulpvragen en / of het vinden van jouw eigen pad. Meer hierover vind je onder het kopje ‘heks coaching’.

De lesreeks kost gezamenlijk €45,-. Wil je deze volgen? Mail dan met het mailadres waarop jij de lessen wilt ontvangen naar: info@moonchildren.nl Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op om de betaling en het ontvangen van het materiaal af te stemmen.

 

Heksencursus boekjes: Bone magic

Testimonials

Teruggaan naar jezelf. Je oervorm. Joyce is een zeer innemend persoon die je helpt en er staat wanneer je vragen hebt. Ze laat je zien, horen, ruiken en voelen. Maar legt geen regels op en zeker geen dogma’s. Stimulerend en heb geen spijt hier aan begonnen te zijn. Joyce stimuleert je op zoek te gaan naar je eigen magie. Magie is voor iedereen anders en doordat we zo uniek zijn stimuleert ze ons om zelf op zoek te gaan. Een geweldige begeleidster op je pad.

Inge

“Je leert op je zintuigen te vertrouwen o.a. d.m.v. kruiden en een connectie te krijgen met je dieren. Je gaat terug naar situaties die je denkt verwerkt te hebben, maar dat niet zijn. En skullscryen en talismannen e.d. Ik noem maar op wat op, het is zeker een aanrader!!
Mariëlle

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop