Zwarte wierook hars

5.9510.75 incl. btw

Beschrijving

Zwarte wierook hars

Zonder donker geen licht. Toch? En in het donker gebeurd ook veel goeds, zo is reflectie in de duisternis en het donker trotseren een enorme bron van kracht. Toch vinden velen het donker eng, want wat kan zich erin schuilhouden? Zich erin verstoppen?

Daarom heeft het donker minstens evenveel positieve als negatieve associaties. Maar net als (in sommige gevallen dan 😉 vuur met vuur bestreden kan worden, geldt dat net zo met het donker.

Zwart kan ook negativiteit absorberen, denk maar aan het zwarte zout. En dat is dan een stuk beter dan negatieve energie die in de woonkamer blijft hangen. Het is in veel gevallen dus ook een prima beschermer. Sommige dragen vanwege zijn beschermende werking zelfs zwarte kleren, maar let altijd op. In verschillende culturen hebben kleuren andere betekenissen. En vaak kan je zelfs dan kleur op verschillende manieren inzetten en interpreteren.

Tot slot. Zwarte wierook mag natuurlijk niet missen. Want in een spirituele context is zwart daarom ook, niet geheel verwonderlijk, óók een kleur voor de paraplu term: ‘occulte zaken’. Ook zwart heeft zo zijn tegenstellingen, want enerzijds wordt het geassocieerd met angsten en de dood, een erg confronterende referentie/betekenis voor sommigen. Terwijl het anderzijds juist weer staat voor wedergeboorte. Laten we het houden op: het is maar hoe je ernaar kijkt, toch?

Deze Frankincense is met behulp van voedselkleuring tot groene wierook hars omgetoverd en dus volledig veilig. De geur van Frankincense wierook kan je het beste omschrijven als kruid-/houtachtige en balsemachtige geuren. Door deze geuren en de kleur leent hij zich ook goed om je eigen wierookmelanges samen te stellen.

Extra informatie

Gewicht N/B
Zwarte wierook

50 gram, 100 gram