Kinder boek

De kleine tovenaar

Ik ben Veerle, woonachtig in België maar wat maakt dat uit als je onder dezelfde sterren slaapt hé?

Verder ben ik een (stoere) 50 plusser, gelukkig samen met manlief, zoonlief af en toe eens op bezoek (want ja, die heeft sinds kort het nest verlaten om er zelf eentje te creëren), hondlief en de spirit van mijn andere soulmate, de zwarte kater.

Als kind was ik vooral fan van de heks van Sneeuwwitje i.p.v. Sneeuwwitje zelf en speelde ik dikwijls verzorgster van mijn poppen. Die lijn zette zich verder door in m’n leven, waardoor ik nu reeds jarenlang werkzaam ben bij de allerkleinste kleuters op school en de collectie poppen uit mijn kindertijd, geruild heb met een heuse collectie heksen beeldjes.

Omdat ik iets meer wou zijn dan gewoon Veerle, de kinderen graag wou laten meegenieten van het “heksen wereldje” en ze terzelfdertijd de vergeten morele waarden wou bijbrengen, schreef ik enkele leuke kinderboeken die ik overgoot met een educatief sausje.

Het hoofdpersonage is Dieke de heks en met de gelijknamige titel verscheen er een kleine boekenreeks, bestaande uit een kleuterboek, een boekje voor jonge lezers en eentje voor jong & oud. Deze reeks is te verkrijgen via Bol.com en elke andere online boekenwinkel.

Maar het meest trots ben ik toch op het allerlaatste kleuterboekje waar het kleine broertje van Dieke de heks het hoofdpersonage is: “de kleine tovenaar”. In dit boekje leert het kind op een leuke versjeswijze de cijfers , de kleuren, de gevoelens, de lichaamsdelen, de seizoenen en ook een heel klein beetje toveren.

Dit boekje werd vergezeld van prachtige tekeningen, waarbij de illustrator ook zorgde voor enkele prenten om zelf in te kleuren. Ook dit boekje is te verkrijgen via Bol.com en elke online boekstore.

Maar de mensen uit Nederland (wegens de lagere verzendkosten) kunnen me een extra plezier doen en het rechtstreeks bestellen bij de uitgeverij, waardoor mijn schamele aandeeltje toch een ietsiepietsie hoger ligt 😉. Dit kan via onderstaande link: http://www.mijnbestseller.nl/books/255443

Ik dank jullie alvast om mijn boekjes een kans te geven jullie kleine rakkertjes op een leuke en tikkeltje magische manier iets bij te leren. Je kan me tevens volgen op de facebookpagina Dieke de heks.

Een speciale dank aan de beheerder van deze site, Joyce, om in mij te geloven!

Lieve groet en blessed be, Veerle

Wil je een nieuwsgierig kleutertje blij maken met dit magische kleur- en leesboek?

Auteur van kinder boek de kleine tovenaar
Kleurboek en leesboek voor kinderen in een. De kleine tovenaar!