Groene wierook hars

5.9510.75 incl. btw

Beschrijving

Groene wierook hars

Ah, groen. Een van de meest prachtige kleuren die het meest bekend staat om zijn associatie met groei en vruchtbaarheid, de natuur. Met zijn prachtige groene bladeren en planten. Daarom mocht de groene wierook hars natuurlijk ook niet ontbreken 😉

Net als de letterlijke associatie in de fysieke wereld tussen de kleur en groei, van bijvoorbeeld planten en bomen, staat groen ook voor spirituele ontwikkeling. Een perfecte kleur wierook hars om te branden bij die intentie dus.

Maar wist je dat groen ook stond als symbool voor geluk? En bescherming? Je komt ze in deze context bijvoorbeeld tegen in de Ierse mythologie. In de tegenwoordige tijd, maar ook al voor langere tijd in verschillende culturen, symboliseert groen (financiële) voorspoed.

Deze Frankincense is met behulp van voedselkleuring tot groene wierook hars omgetoverd en dus volledig veilig. De geur van Frankincense wierook kan je het beste omschrijven als kruid-/houtachtige en balsemachtige geuren. Door deze geuren en de kleur leent hij zich ook goed om je eigen wierookmelanges samen te stellen.

Extra informatie

Gewicht N/B
Groene wierook

50 gram, 100 gram