Prachtige halsketting | Chrysocolla, Turquoise , zwarte Agaat en zwarte Koraal

139.00 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

Deze prachtige halsketting is gemaakt van 5 strengen met Chrysocolla, groene Jade , Turquoise , zwarte Agaat en zwarte Koraal. De ketting is afgewerkt 925 Sterling Zilver en een verstelbaar tinnen kapittelslot.

Chrysocolla

  • Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Mexico, Chili, Peru, Zaïre, Rusland
  • Groen, blauw, turkoois
  • Vaak gestreept of insluitingen, ondoorzichtig

Werking chrysocolla

Een steen die ondersteund bij meditatie en communicatie. Als je deze steen in huis plaatst verwijdert hij negatieve energieën. Voor mensen die een turbulent leven hebben of met veel veranderingen te maken krijgen, zal hij de innerlijke kracht versterken en helpen situaties te accepteren. Hij stabiliseert en geneest persoonlijke interactie maar ook de energieën in huis.

Chrysocolla werkt op zowat alle chakra’s in het lichaam door ze op één lijn te brengen met het goddelijke in ons, hij vernieuwt het energetische lichaam.

Zonnevlechtchakra, problemen zoals schuldgevoelens, destructieve emoties worden door Chrysocolla geabsorbeerd.

Hartchakra, verlicht hartzeer maar vergroot ook het vermogen om écht lief te hebben.

Keelchakra, hier helpt Chrysocolla bij een betere communicatie.

Hij kan ook ‘het derde oog’ openstellen.

Chrysocolla werkt namelijk op het zelfbewustzijn en innerlijke processen door persoonlijke kracht te geven.  Hij zal stimuleren tot creativiteit door nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Voor mensen met fobieën en een negatieve instelling geeft hij kracht om ze om te buigen. Maar ook indien er motivatie ontbreekt kan hij ervoor zorgen dat mensen de problemen aanpakken of activiteiten durft en kan ondernemen. Hij verlicht de schuldgevoelens en brengt vreugde met zich mee.

Chrysocolla bevordert het vertellen van de ‘waarheid’ en zorgt ervoor dat we onpartijdig kunnen zijn. Zelfreflectie is vaak nodig om neutraal en open te kijken naar dat wat op ons pad komt.

Positie van Chrysocolla is het derde oog

Best niet in water leggen.