herbal remedy 36

alles over de

Blauwe edelsteen

Al deze edelstenen zijn

blauw

herbal remedy 35

Je zoekt naar een blauwe edelsteen, maar waarom? Misschien weet jij al lang het antwoord. In dat geval kan je direct naar beneden scrollen. Hier hebben we al onze passende edelstenen, kettingen en andere producten verzameld. Liever eerst meer weten over de blauwe edelsteen? Lees dan hieronder snel verder!

Blauwe edelsteen

Werking van de blauwe edelsteen?

De blauwe edelsteen is samen met groen een van de meest populaire kleuren van edelstenen waar mensen naar zoeken. Maar hoe kan dat? Blauw heeft vele betekenissen en psychologische effecten. Dus er zijn veel redenen dat anderen er voor kiezen. Een van de belangrijkste en bekendste drijfveren is de zoektocht naar rust en balans. Een uitkomst voor als je niet lekker in je vel zit (emotionele disbalans) of als je jezelf laat leiden door emoties. Bijvoorbeeld te snel enthousiast of overenthousiast raken. 

Zowel op spiritueel, emotioneel als lichamelijk niveau zijn er nog tal van andere toegeschreven betekenissen o.b.v. klachten bijvoorbeeld. Disclaimer: wij zijn verplicht om te vermelden dat edelstenen geen helende werking hebben. Vervang dus nooit professionele hulp en medicijnen voor edelstenen en raadpleeg altijd een arts. Wij zien zelf de blauwe edelsteen als ondersteuning omdat we werken vanuit het Animisme (het zien dat alles energie heeft).

Lees hier meer over de betekenissen van alle edelstenen,

 

Donkerblauwe edelsteen

Een donkerblauwe edelsteen is bijvoorbeeld de Lapis Lazuli. Aan varianten met een donker blauwe kleur wordt het 6e chakra (derde oog) gekoppeld. Het zou helpen bij het versterken van intuïtieve vaardigheid. Wat handig is bij bijvoorbeeld divinatie of meditatie.

Licht blauwe edelsteen

De licht blauwe edelsteen varianten zouden vooral het 5e chakra stimuleren (keelchakra). Dit zou eerlijkheid naar jezelf stimuleren, bij het kijken naar situaties bijvoorbeeld. Hierdoor krijg je meer inzichten en kan je betere keuzes maken.

Het helpt eerlijkheid naar anderen te stimuleren. Zowel naar bekenden als onbekenden. Hierdoor wordt het makkelijker vrienden te maken. Je band met huidige vrienden versterk je ook makkelijker.

Blauwe edelsteen en emotie

De blauwe edelsteen wordt o.a. ingezet voor:

1. Innerlijke rust.
2. Balans.
3. Harmonie.
4. Intuïtie versterken.
5. Blokkades opheffen.
6. Waarheid bevorderen.
7. Zelfrespect te vergroten.
8. Schaamte en schuld verkleinen.
9. Proactiviteit bevorderen.
10. Spanningen verminderen: verdriet, stress en angst.

 

Blauwe edelsteen producten die anderen kiezen.

Een voorselectie van onze meest gekozen blauwe edelstenen; Angeliet, Aquamarijn, Fluoriet, Labradoriet, Opaline en Lapis Lazuli. Voor als je al weet waarvoor je de steen zoekt.

Spirituele hulp

Overspannen

Emotiecontrole

Balans pendel

Rust en kalmte

Zelfvertrouwen