Amazoniet (AAA-kwaliteit) Rusland (25 gram)

24.95 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

Amazoniet is vernoemd naar de Amazone rivier in de Verenigde Staten. Amazoniet wordt gevonden in de Verenigde Staten, Zuid Afrika en Madagaskar. Een mooie blauw groene kleur. Amazoniet is een variant van Veldspaat. De kleurschakelingen komen door de prismakristallen die Amazoniet bevat.

Amazoniet

Amazoniet is een prachtige steen om je te ondersteunen bij eczeem, gesprongen lippen, bij kloven, schimmels, tegen oorproblemen, tegen jeuk en netelroos, winterhanden en -voeten. En is goed voor je ogen en de huidvorming.

Bij welke chakra’s past de amazoniet steen?

Amazoniet pas bij deze 3 chakra’s:
1. Hart chakra
2. Keel chakra
3. Derde oog chakra

Amazoniet kopen of bestellen?

Dat kan gewoon via onze webshop. We hebben naast deze kleinere amazoniet steentjes ook grotere stukken, ruwe en gepolijste amazoniet.

Disclaimer:
Edelstenen genezen niet. De beschrijving van deze en andere stenen berust op ervaring van de gebruikers en is niet wetenschappelijk aangetoond. De stenen zijn geen vervanging voor medicijnen, therapie of andere medische behandelingen. Raadpleeg bij medische problemen altijd een arts.

Wij geloven zelf dat stenen energie bevatten net als ons mensen en vooral ingezet kunnen worden ter ondersteuning van ons welzijn.