herbal remedy 36 2

jezelf spiritueel ontwikkelen? kies voor

Hekserij leren in een workshop of heksenopleiding

 

workshop_hekserij
heks coaching joyce

Mijn naam is Joyce en ik ben een traditionele heks. Meer over mijn achtergrond kan je vinden op de pagina van de heksenopleiding.

Waarom ik hekserij cursussen geef.

Wil jij graag hekserij leren en ben jij je hierin aan het verdiepen? Dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat het lastig is om de kennis die je zoekt te vinden. Dat maakt het moeilijk om te kiezen wat bij je past, laat staan jezelf te ontwikkelen binnen de hekserij. Dat probleem had ik ook. Toch wilde ik hekserij leren. Ik wist nog niet dat het specifiek om de ‘traditionele’ variant ervan ging. Mijn geluk was dat er al veel kennis beschikbaar was binnen mijn familie. Deze kennis m.b.t. hekserij gaat ver terug – en is steeds van generatie op generatie overgedragen. Met elke heksencursus / workshop en de heksenopleiding draag ik hier een stukje van over.

Daarnaast heb ik door de jaren heen veel kennis verzameld door te lezen, maar ook van mijn mentoren in Schotland. Wat mij het meest is bijgebleven is dat het leren van personen veel sneller en dieper ging dan hekserij leren uit boeken. In het mentorschap was er veel meer ruimte om ‘het gevoel’ over te brengen. Dat was wat ik miste bij het eigen maken van kennis door te lezen. Daarom focus ik mij op het geven van een heksencursus, maar vul ik deze aan met een naslagwerk. 

Nu ik al enige tijd terug ben voelt het alsof ik deze verzamelde kennis mag delen. Het is zonde dat mooie informatie verloren gaat, omdat mensen het voor zichzelf willen houden. Daarnaast is de kennis die wel beschikbaar is, ook nog eens heel moeilijk te vinden. Daarom wil ik graag de kennis die ik bezit  – in de vorm van een heksencursus, een heksenopleiding en / of heks coaching – met je delen.    

Hekserij leren in een heksencursus of heksenopleiding?

Voor vrijwel elke heksencursus die ik geef geldt dat ik samen met jou alleen en/of andere deelnemers eerst een stuk shadow work en de ontwikkeling van alle zintuigen (zesde zintuig) behandel. Zo is het de start van de heksenopleiding en de bone magic reeks – en moet de heksencursus: zesde zintuig voor vrijwel alle delen van de licentie vooraf gevolgd worden. Zelfs voor de workshops waar dat niet hoeft, raad ik het alsnog aan. Ik ben er namelijk van overtuigd dat hekserij leren – en  succesvol magie beoefenen, begint bij de juiste/passende intenties, in balans zijn met jezelf en de basis: je zintuiglijke ontwikkeling.

De workshops hekserij die ik geef zijn samengesteld rondom de meest voorkomende vragen die ik krijg, gecombineerd met de magie die ik beheers, de visie waar ik achter sta – en gekoppeld aan de materie die ik zelf erg leuk vind. Waarom? Omdat ik in elke heksencursus en de heksenopleiding mijn verhaal kloppend en met een passie wil kunnen vertellen. 

Naast de onderstaande workshops m.b.t. hekserij komt er gaandeweg steeds een heksencursus bij. Een-op-een begeleiding is ook mogelijk. Dit is handig wanneer je na de workshops verdieping zoekt rondom specifieke onderwerpen. Of als je het niet fijn vindt om in een groepsvorm aan een workshop deel te nemen. Wil je een of meerdere vormen van divinatie leren beheersen? Of zoek je begeleiding tijdens het vinden van jouw pad? Dan is een-op-een begeleiding een geschikte keuze.

Bij ons staat altijd voorop dat je jouw eigen pad vindt en volgt, ik kan je informatie verschaffen, maar ben niet degene die kiest wat bij jou past. Dat doe jij zelf!

 

 

Heb je interesse in een heksencursus of meerdere workshops? Of ben je op zoek naar een huisreiniging of wil je kaart laten leggen? Neem dan contact op via info@moonchildren.nl. Wij nemen binnen 48u contact met je op om de betaling en datum af te stemmen.

Of je nu een beginnende heks bent of al jaren bezig bent, uiteindelijk vindt iedereen een pad dat bij hem of haar past. In sommige gevallen is dat helemaal geen (duidelijk) pad. Elke heks vindt na verloop van tijd een specifiek onderdeel binnen de hekserij waarin ze uitblinken. Voor de een kan dat kruiden zijn, voor de ander werken met botten en schedels en weer een ander is het weer wat anders. Ik help je graag op weg om te ontdekken wat dat voor jou is. Door te weten wat voor expertises er zijn en wat ze inhouden, kan jij makkelijker beslissen wat bij je past. Tot slot gaat het niet alleen om het vinden van een expertise, maar ook om je eigen stijl. Want hekserij is meer dan je kant-en-klare rituelen eigen maken. Bij ons staat centraal dat jij leert – en kiest – wat bij je past.

workshop_hekserij

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop