Bone magic

Ooit hebben we geleefd als dieren, waarbij we overleefden door onze oerkracht te voelen en onze keuzes daarop te baseren. Door de komst van technologie en opgelegde normen en waarden van de maatschappij is deze verbinding steeds verder vervaagd. Zo hebben we geleerd ‘afstand te moeten nemen van onze negatieve kantjes’ – onze schaduwkant te negeren, terwijl die wel degelijk bij ons hoort.

De workshop helpt je deze verbinding in zijn geheel – met je oerenergie – te herstellen en te versterken, incl. de donkere kant. Zo kom je volledig in balans. We gaan op deze manier helemaal terug naar de basis en bouwen hem vanaf hier op. Als de basis gelegd is ontdekken we samen welke benadering van magie bij jou past. Dit dient als een blijvend kompas voor jouw verdere spirituele ontwikkeling en zorgt ervoor dat je altijd dicht bij jezelf blijft. Zo voel je je krachtiger in het beoefenen van jouw magie en voel je je krachtiger als individu. Door de verbinding met de oerenergie (je eigen kompas) wordt het makkelijker twijfels, angst en overdenken los te laten en wat je wél wilt bereiken te realiseren.

workshop_hekserij_bone_magic

Bone magic workshop

We komen een dagdeel bijeen voor de Bone magic workshop. Daarnaast (video)bellen we na een maand om de voortgang te bespreken. Er is dan ook ruimte voor vragen. Bone magic kan altijd geïntegreerd worden, welk pad je ook bewandeld. 

• Geschiedenis
• De kracht van botten en schedels
• Het verzorgen van schedels en botten
• De krachten van verschillende dieren
• Kiezen welke schedel(s) en/of botten bij jou passen
• Leren werken met schedels en botten
• Het voeden van de spirits

Bij de workshop is inbegrepen; Bone magic boek, een klein schedeltje en lunch. Daarnaast is het mogelijk om buiten de workshops om vragen te stellen. Wil je andere schedels of met eigen schedels werken dan is dit mogelijk. De investering voor de workshop bedraagt €350,-. Wil je de Bone magic workshop volgen? Mail dan naar info@moonchildren.nl en wij nemen binnen 48u contact met jou op.  

 

Na een inleiding waarbij we dieper ingaan op de geschiedenis en de kracht van botten en schedels, starten we met de basis, het ontwikkelen van onze zintuigen. Een terugkerende constatering van onze workshop-deelnemers is dat ze verrast zijn over hoever ze denken te zijn met hun zintuigen – t.o.v. hoever deze daadwerkelijk ontwikkeld zijn. Wil je hier diepgaand mee aan de slag? Kies dan voor zintuigelijke ontwikkeling of kies voor de heksenopleiding. Waar je o.a. leert werken met natuurlijke energie. Een rode lijn door de opleiding heen is shadowwork. Je leert je emoties herkennen en degene die bij (vervelende) gebeurtenissen horen te scheiden. Vervolgens leer je hoe je deze emoties in kan zetten in je rituelen. Aan het einde van de workshops weet je hoe je schedels en botten in kan zetten in je rituelen.

Weet je nog niet zeker of Bone magic iets voor jou is? Dan kun je de online introductie lessen volgen. Je ontvangt dan 70 dagen lang iedere 10 dagen een les met informatie en opdrachten. De lesreeks kost gezamenlijk €45,-. Wil je deze volgen? Mail dan met het mailadres waarop jij de lessen wilt ontvangen naar: info@moonchildren.nl Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op om de betaling en het ontvangen van het materiaal af te stemmen. Wil je al aan de slag met meer leren over hekserij, maar wil je liever met een bredere basis beginnen? Dan raden we aan om te starten met de heksenopleiding, hierin komt Bone Magic ook gedeeltelijk aan bod.

Testimonials

Teruggaan naar jezelf. Je oervorm. Joyce is een zeer innemend persoon die je helpt en er staat wanneer je vragen hebt. Ze laat je zien, horen, ruiken en voelen. Maar legt geen regels op en zeker geen dogma’s. Stimulerend en heb geen spijt hier aan begonnen te zijn. Joyce stimuleert je op zoek te gaan naar je eigen magie. Magie is voor iedereen anders en doordat we zo uniek zijn stimuleert ze ons om zelf op zoek te gaan. Een geweldige begeleidster op je pad.

Inge

“Je leert op je zintuigen te vertrouwen o.a. d.m.v. kruiden en een connectie te krijgen met je dieren. Je gaat terug naar situaties die je denkt verwerkt te hebben, maar dat niet zijn. En skullscryen en talismannen e.d. Ik noem maar op wat op, het is zeker een aanrader!!
Mariëlle

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop