Zesde zintuig

Je zesde zintuig (intuïtie) willen trainen is logisch. Eigenlijk voor iedereen, maar zeker als je jezelf binnen de hekserij gaat ontwikkelen. Want hoe pas je divinatie of magie toe als je niet aanvoelt of iets werkt? Hoe divineer je zonder te vertrouwen op wat je doorkrijgt? Hoe lees je iemand (op afstand) als je geen connectie kan leggen? Juist, dat gaat niet, maar wat is je zesde zintuig (intuïtie) precies? En belangrijker nog.. Hoe ontwikkel je het? Dat is waar we in de workshop: zesde zintuig, uitgebreid mee aan de slag gaan.

Zesde zintuig: wat is het? 
Je zesde zintuig is een verlengstuk van je vijf andere zintuigen. Het is het intuïtief aanvoelen van iets. Dit (voor)gevoel kan zich uiten op verschillende manieren. Misschien ken je deze situaties wel: Dat je de spanning kan voelen in een kamer, voorspellende dromen of beelden hebt in je hoofd, een onderbuikgevoel dat er iets is met iemand terwijl diegene niet eens in de buurt is. Het ‘gewoon voelen’ dat iets niet klopt. Dit zijn perfecte voorbeelden van jouw zesde zintuig in de praktijk. Hoe je jouw zesde zintuig bewust inzet en verder ontwikkelt? Dat leer je in deze workshop.

zintuigen_ontwikkelen

Zesde zintuig: een verlengstuk van de vijf zintuigen.
Mensen willen vaak springen naar een zesde zintuig ontwikkelen, maar zoals bij alle andere trainingen begin ik bij de basis. In de training ga je daarom juist met je vijf andere zintuigen aan de slag. “Huh? Waarom dan?” Nou, je zesde zintuig is een verlengstuk van al je andere zintuigen. Als je intuïtie je wat wil vertellen is dat 1. vaak héél subtiel en 2. m.b.v. andere zintuigen. Als het lukt kan je: beelden, geluiden, geuren, lichamelijke sensaties, smaken of een combinatie er van door krijgen. Ontwikkel je één zintuig? Dan kan je daar misschien mee waarnemen wat anderen niet lukt. Zo train je eigenlijk 1/5 van je zesde zintuig dus. In de workshop trainen we alle vijf de zintuigen, dus jouw zesde zintuig in zijn geheel!

Zesde zintuig: waarom wil je het trainen?

Samen met shadow work is het zesde zintuig (al je zintuigen dus) trainen een voorwaarde voor succesvolle magie. Over het herkennen, erkennen, ervaren en werken met je zintuigen wordt vaak makkelijk gedacht. Daarom is tot nu ook 100% van onze workshopdeelnemers verrast dat er een verschil zat in perceptie en gevoel. Ofwel, tussen referentiekader en werkelijke ervaring. Dat kan leiden tot ongewenste of zelfs héél vervelende consequenties, als je magie beoefent. Mijn advies: begin bij de basis.

Wil je aan de slag met het ontwikkelen van je zesde zintuig en een benodigd stukje shadow work (hier ligt niet de focus)? Plan dan via info@moonchildren.nl een afspraak. Hieronder lees je meer.

 

zesde zintuig benodigdheden

Zesde zintuig: het resetten en ontwikkelen van je zintuigen

We komen twee dagdelen bijeen voor de zesde zintuig workshop in Goirle (vlak naast Tilburg). Na de workshop vertrek je met nieuwe inzichten en methoden om jouw zintuigen blijvend te (resetten en) valideren. Zintuigontwikkeling kan altijd geïntegreerd worden, welk pad je ook bewandeld.

Wat doen we in de workshop?
• Achtergrondinformatie en introductie.
• Voorbespreking over hoe onze zintuigen ervoor staan.
• Verschillende zintuigontwikkeling oefeningen (o.a. met kruiden).
• Evaluatie oefeningen.
• Emoties en gebeurtenissen leren herkennen en scheiden.
• Zintuigen en emoties gebruiken in rituelen.

Bij de workshops is het lesmateriaal en kruiden inbegrepen. Exclusief gepersonaliseerde aantekeningenboek met leren omslag, verkrijgbaar voor €60,- . De investering voor de workshop bedraagt €177,-. Wil je de workshop volgen? Mail dan naar info@moonchildren.nl en wij nemen binnen 48u contact op om de betaling en datum voor de workshop af te stemmen.

 

Testimonials

Teruggaan naar jezelf. Je oervorm. Joyce is een zeer innemend persoon die je helpt en er staat wanneer je vragen hebt. Ze laat je zien, horen, ruiken en voelen. Maar legt geen regels op en zeker geen dogma’s. Stimulerend en heb geen spijt hier aan begonnen te zijn. Joyce stimuleert je op zoek te gaan naar je eigen magie. Magie is voor iedereen anders en doordat we zo uniek zijn stimuleert ze ons om zelf op zoek te gaan. Een geweldige begeleidster op je pad.

Inge

“Je leert op je zintuigen te vertrouwen o.a. d.m.v. kruiden en een connectie te krijgen met je dieren. Je gaat terug naar situaties die je denkt verwerkt te hebben, maar dat niet zijn. En skullscryen en talismannen e.d. Ik noem maar op wat op, het is zeker een aanrader!!
Mariëlle

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop