traditionele heksen

Over de heksen van Moonchildren.

De heksen van Moonchildren hebben een traditionele kijk op magie. Laten we vooropstellen dat dit een persoonlijke voorkeur is die bij ons past. We claimen niet dat een traditionele benadering van hekserij “beter” is. Wij staan ook open voor andere paden m.b.t. magie – en beoefenen er rituelen van. Onze visie op spiritualiteit is dat ieder individu centraal staat in het maken van zijn of haar keuzes. Ben je nog oriënterende? Lees jezelf dan in over de soorten paden die je kan bewandelen – en voorkeuren die er bestaan. Kies waar jij je het prettigst bij voelt. Neem uit deze visie(s) mee wat je wilt, kies wat wel en niet bij je past – en laat je niet van de wijs brengen door anderen. Jij staat immers centraal als het gaat om hoe jij je voelt, de keuzes die je maakt en hoe jij je leven leidt.

Wijzelf geloven niet zozeer in stromingen en naamkaartjes. Voor ons betekent alles met magie, ongeacht de richting of naam, gewoon ‘hekserij’.

heksen
herbal remedy 47
heksen
heksen

Heksen webshop en workshops 

Heksen die aan de slag willen met zichzelf ontwikkelen zijn bij Moonchildren aan het juiste adres. Je kan kiezen om een (jaar)opleiding tot heks te volgen, kiezen uit verschillende fysieke workshops, online lessen te volgen of een-op-een begeleiding te krijgen. 

Wil je weten hoe je toekomst eruitziet? Dan is het mogelijk om kaart te laten leggen (Keltisch kruis of de windrichtingen). Heb je last van entiteiten of negatieve energie in je huis? Dan is het mogelijk je huis te laten reinigen. 

Ben je een beginnende of gevorderde heks? Neem dan een kijkje in ons steeds verder groeiende online assortiment met o.a. kruiden, kaarsen, decoratie en nog veel meer.

Wij zelf werken graag met de natuurlijke energie van dieren. Daarom heb we een aparte sectie ingericht voor botten, schedels en andere dierenoverblijfselen. Werk je (nog) niet met botten en schedels? Dan kun je hier online kennis mee maken of je er in een fysieke workshop verder in verdiepen.

Wil je jouw kinderen kennis laten maken met hekserij? Bezoek dan onze kinderafdeling. Ben je op zoek naar een marktervaring? Dan kun je terecht bij onze digitale marktkraam. 

Informatie voor en door heksen.

Heksen zijn nooit klaar met leren. Daarom delen wij de kennis waar we over beschikken, maar blijven we zelf ook bezig met leren. Om onze kennis te verzamelen hebben we een opleiding in Schotland gevolgd. We lezen oude boeken en hebben informatie verzameld die van generatie tot generatie is overgegaan binnen onze familie. Daarnaast lezen we ook nieuwe boeken, het gaat ons met name om de betrouwbaarheid van de bron waar de informatie vandaan komt. 

We werken met verschillende heksen samen die veel weten over specifieke onderwerpen. Zij delen regelmatig kennis op onze pagina en wij schrijven op die van hen. Zo gaat onze kennis niet verloren. Ben je op zoek naar de spirituele betekenissen van bijvoorbeeld stenen en kruiden? Raadpleeg dan regelmatig onze kennisbank. Wij doen ons best om deze doorlopend aan te vullen met relevante informatie. Al onze website teksten worden geschreven voor en door heksen.

heksen

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop