Beeldjes met betekenis

Houd je van de natuur en beeldjes die een betekenis hebben? Bekijk dan hier de nature tree spirits beeldjes collectie van Nanine (zie foto). Naast de beeldjes heeft ze ook Sjamanistische rattles, waarvan elk een eigen betekenis heeft. We zijn zo’n fan van haar handgemaakte crafts dat we besloten haar een eigen pagina te geven 🙂

Beeldjes met betekenis: Nature tree spirits collectie

De natuur is zo mooi en soms laat ze dat ook even zien. Elk stukje hout heeft zijn eigen verhaal en Spirit. De stukjes hout die worden gebruikt zijn gevonden door Nanine tijdens een medicine walk in de natuur alles is op de grond gevonden en niet afgezaagd van een boom. Nature tree spirits kan je vaak vinden in de mooiste stukjes hout en de bomen. Nanine gebruikt haar gaven en verbeelding om dit te vertalen naar jullie met haar prachtige crafts.

Deze tree spirits/boom geesten laten zich zien aan jullie, en zijn klaar voor een nieuw huisje. Alles is handgemaakt en met echte edelstenen en natuurlijke materialen gemaakt. Behandel de boom geesten alsjeblieft met veel liefde en respect. En let goed op want het is ook breekbaar ga er voorzichtig mee om alsjeblieft.

Ik zal de Mother nature children zo goed mogelijk inpakken zodat ze goed verstuurd kunnen worden en veilig kunnen overkomen. 

maakster van de beeldjes met betekenis collectie nature tree spirits
beeldjes met betekenis nature tree spirits

Prijzen en afmetingen van de Nature tree spirits beeldjes:
Mother nature 1 – beeldje 25x10cm  ● €125,-
Mother nature 2 – beeldje 24x14cm  ● €110,-
Mother nature 3 – beeldje 26x10cm ● €115,-
Mother nature 4 – beeldje 18×4 cm  ● €65,-
Mother nature 5 – beeldje 12×5 cm   ● €65,-

Per beeldje zie je meerdere foto’s wanneer je er op klikt.

Sjamanistische rattle ketting met Ægishjálmur symbool
sjamanstische rattle ketting met web van wyrd symbool
Sjamanistische rattle kettingen met betekenis

Sjamanistische Rattle kettingen met betekenis

 Deze fantastische rattle kettingen zijn ontworpen door Nanine met een ideale functie. Als je sjamanistisch werk doet dan is de rattle een onmisbaar iets.

De rattle word gebruikt om af te stemmen met andere lagen en werelden. Vaak zijn rattles groot en onhandig mee te nemen. Sjamanistisch werk is heel fijn om buiten in de natuur te doen. Hoe handig is het dan dat je een rattle om je nek heb hangen die je elk moment van de dag erbij kan pakken.

De rattles zijn stuk voor stuk hand gemaakt. Helemaal van leer gemaakt behalve de sinew dat is een kunstpees.

Elke rattle heeft een speciaal uniek symbool. Je vindt deze beschrijving en betekenis per rattle ketting in de omschrijving.

Naast de prachtige collectie van Nanine ook andere beelden met betekenis bekijken?

Beeldjes met betekenis

Resultaat 1–24 van de 144 resultaten wordt getoond