Wierook Element lucht

6.9512.50 incl. btw

Wierook: Element lucht

De moonchildren wierook mix: element lucht. De beste ingrediënten in een mix als je wilt werken met het element lucht. Hieronder lichten we toe waarom en waar je het voor kan gebruiken.

Laten we beginnen met het element lucht zelf.

Het staat voor: helderheid, voor goede communicatie, inzicht, wijsheid, ook wanneer het moeilijk is. Je kan erdoor op adem komen. De wind werkt verfrissend. Let op alles draait om balans, want er is ook zoiets als teveel van het element lucht.

De element lucht wierook heeft een heerlijke lichte, maar frisse geur. Dit is wat erin zit:
• Olibanum (frankincense). Werkt sterk reinigend en verdrijft negatieve energie, binnen en buiten jezelf.
• Sandelhout. Werkt ondersteunend bij meditaties waarin je inzicht probeert te krijgen, maar ook zonder meditatie bij het verkrijgen van heldere inzichten en duidelijkheid. De warme aangename geur heeft daarnaast een rustgevend effect wat zorgt voor synergie in combinatie met de andere ingrediënten.
• Dammar: werkt sterk zuiverend en beschermend. Daarmee ondersteunt het je spirituele groei en is het helpend bij het overwinnen van lastige momenten / periodes.
• Wat speciale ingrediënten die je helpen om helderheid te krijgen op moeilijke momenten, inzichten die je helpen. Het brengt je transformatie-/groeiproces weer in bewegingen.

Extra informatie

Gewicht N/B
Wierook element lucht

50 gram, 100 gram