Divinatie

Divinatie categorie
Alles t.b.v. divinatie vindt je hier, zoals; pendels, kristallen bollen en benodigdheden voor het scryen zoals een scrying bowl (kom). Weet je nog niet hoe je hier mee moet werken? Plan dan gerust een kaartlegging of leer pendelen of scryen in een van onze workshops of de heksenopleiding.

Uitklapknopje Template

Divinatie artikelen kopen

Divinatie artikelen zijn hulpmiddelen om spirituele inzichten te krijgen. In onze collectie met divinatie artikelen vind je onder andere hulpmiddelen voor iedereen die zich wil verdiepen in spirituele en esoterische praktijken. De middelen kunnen dienen voor zelfreflectie, maar ook voor divinatie en waarzeggerij. Of je nu een beginner bent of een ervaren beoefenaar, wij hebben de perfecte divinatiemiddelen om je te begeleiden op je spirituele reis. Welke divinatie producten vind je onder andere in deze categorie?

Scrying Mirrors

Scrying mirrors, ook wel zwarte spiegels of obsidiaan spiegels genoemd, worden gebruikt voor visioenen en introspectie. Ze helpen bij het verkennen van de onderbewuste geest en het verkrijgen van inzicht in de toekomst. Het zwarte obsidiaan wordt gebruikt omdat het negatieve energie weert, wanneer je bij waarzeggerij stel je jezelf open voor spirituele energie. Je wilt niet per ongeluk negatieve energieën uitnodigen, het materiaal zwarte obsidiaan voorkomt dit.

Glazen ballen en kristallen bollen

Onze glazen en kristallen bollen zijn perfect voor waarzeggerij. Deze bollen, vaak gemaakt van helder kwarts en kristal, ze zijn ideaal voor meditatie en het concentreren van je intuïtieve krachten wanneer je bezig bent met divinatie.

Orakelkaarten

Orakelkaarten bieden begeleiding en inzicht bij verschillende divinatie vraagstukken. Met thema’s variërend van engelen tot dieren, kunnen deze kaarten je helpen bij het maken van beslissingen en het vinden van richting bij moeilijke vragen of het voorspellen van de toekomst.

Runenstenen voor divinatie

Runenstenen zijn gegraveerd met oude symbolen, het zijn krachtige hulpmiddelen voor divinatie. Gebruik deze stenen om antwoorden te krijgen op specifieke vragen of om meer inzicht te krijgen in je levenspad.

Andere divinatiemiddelen

Naast deze populaire items voor waarzeggerzij zoals de kristallen bol, een orakelkaart en runen bieden wij ook pendels, tarotkaarten, en andere esoterische hulpmiddelen. Elk item is zorgvuldig geselecteerd om je te ondersteunen bij het verkrijgen van diepere inzichten en spirituele groei.