Kamfer (Camphora natura)

9.9518.95 incl. btw

Kamfer (Camphora natura)

Kamfer, ook wel bekend als camphor is stiekem best wel bekend. Het is sowieso bijzonder om te bewonderen, want Hoewel kamfer kristalachtig oogt, komt het toch echt uit een boom. Het is dus gewoon natuurlijk 😉

Het is een populair goedje geworden waaraan in verschillende culturen diverse helende eigenschappen werden toegeschreven. Kamfer werd het vaakst gekocht voor zijn meest bekende toepassing: de ondersteunende werking bij verkoudheid en hoesten.

Kamfer kan zowel opgelost worden in heet water of als op een blokje gebrand worden als wierook.

Kamfer is ook erg populair in een spirituele context.

Het helpt je bijvoorbeeld om heldere inzichten te ontvangen. Niet zo vreemd dus dat het ook een directe link heeft met het derde oog chakra. Verdere heeft het een kalmerende werking op je geest, het brengt je in balans en helpt je concentratie te verbeteren.

Kamfer wordt vaak gecombineerd met Juniper als wierook, vanwege zowel de aangename geur als de synergie die ontstaat t.b.v. spirituele zuivering.

Tot slot wordt kamfer in de Aziatische cultuur gebruikt als spirituele reiniger en bescherming tegen kwaadwillende energieën.

Kamfer kopen of bestellen

Je kan bij onze webshop kamfer kopen door het gewoon online te bestellen. Heb je vragen voor je kamfer gaat bestellen? Stel ze gerust via de mail.

Disclaimer.
We raden je aan om het te gebruiken als wierook, maar we doen geen uitspraken over inname. De inname van kamfer is namelijk niet zonder risico. Het is giftig / schadelijk boven de aanbevolen doseringen.

Extra informatie

Gewicht N/B
Kamfer

50 gram, 100 gram