Exclusieve edelsteen sieraden

Edelsteen sieraden [exclusieve collectie]
Edelsteen sieraden vind je bij Moonchildren.nl of je nu op zoek bent naar een armband, edelsteen ketting, ring of sieraden met of zonder zilver, zelfs een amulet of accessoire. Wij hebben het edelsteen sieraad dat je zoekt. Je kan deze gewoon online bestellen in onze webshop.

Let op: Veel van onze edelstenen sieraden zijn handgemaakt, wat fijn is aan zo’n sieraad is dat het altijd uniek is. Van sommige bijzondere sieraden zijn er meerdere stuks beschikbaar, van anderen maar een zoals vaak met organische materialen als bot of ruwe edelsteen vormen. Voel je dat een specifiek sieraad je aantrekt? Wacht dan niet te lang, want het nadeel is dat als de ketting of armband weg is er geen tweede van is.

Zoek je sieraden ter ondersteuning bij het verlichten bij een specifieke klacht als angst of stress? Dan hebben wij zoveel mogelijk aangegeven waar de stenen sieraden je bij kunnen helpen. Wil je meer weten over de kracht van specifieke stenen? Neem dan contact op of plan een workshop zintuigontwikkeling.

Resultaat 1–9 van de 37 resultaten wordt getoond