Notitieboek

Op zoek naar een leuk notitieboek om ‘ouw spirituele reis, groei en inzichten in vast te leggen? In deze categorie vind je o.a. lederen journal boeken, waaronder; book of shadows (bosboek), spirituele notitieboekjes, lederen notitieboekjes (a5 en a4) en lederen notitieboeken (A4 en A3). Van standaard notitieboekjes tot volledige handgemaakte bosbooks op traditionele wijze.

Een uniek spiritueel notitieboek voor jezelf

Veel van onze spirituele notitieboeken zijn handgemaakt en volledig uniek, er is er dus écht maar een van. Zelfs degene die je kan nabestellen zijn uniek en nooit volledig hetzelfde (tenminste bij onze duurdere uitvoeringen). Natuurlijk hebben we ook standaard notitieboekjes die dat wel zijn.

Uitklapknopje Template

Spirituele notitieboeken kopen

Onze collectie met spirituele notitieboeken. Alle notitieboeken in deze categorie zijn perfect voor het vastleggen van je spirituele reis, groei en inzichten die krijgt tijdens je persoonlijke ontwikkelen. In de categorie spirituele notitieboeken vind je alles van lederen journal boeken tot handgemaakte Book of Shadows (bosboeken), we bieden een breed scala aan formaten zoals A3, A4 en A5. Sommige boeken hebben ingelegde edelstenen andere notitieboeken zijn volledig van natuurlijk materiaal zoals leer of hebben gravuren. Elk notitieboek is uniek en vaak handgemaakt, waardoor je een persoonlijk en betekenisvol item hebt om je gedachten en rituelen in vast te leggen. Vind het perfecte notitieboek dat bij je past.