Citroenschil 50g – 100g (gedroogd)

2.503.95 incl. btw

Artikelnummer: 802011 Categorie: Tag:

Beschrijving

Citroenschil gedroogd (kopen)

Wil je gedroogde citroenschil kopen? Probeer deze AA kwaliteit stukjes dan eens. Ze zijn geschikt als smaakmaker voor eten, thee of ter verkoeling in het koude water. Tip: een gedroogde citroenschil smaakt ook lekker bij groene en zwarte thee.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Citroenschil zien we nog wel het meest terug in de keuken in allerlei lekkere gerechten, maar ook in thee en om te branden. De schil die we verkopen is afkomstig uit Spanje. Het voordeel van deze gedroogde citroenschil is dat het evenveel smaak heeft als een verse schil, maar makkelijker is om te bewaren. Wil je er thee van trekken? Let dan op. Als je een recept ziet met verse citroenschil hoef je maar 1/3 van wat er aan verse schil gevraagd wordt toe te voegen.

Citroenschil en spiritualiteit?

Net als bij de andere kruiden, thee en specerijen kan een citroen voor iedereen een andere spirituele betekenis hebben. De uitleg en toepassingen die we geven berusten altijd op algemene bekendheden. Dit hoeft niet een-op-een voor jou van toepassing te zijn. Meer hierover kun je leren in de workshop zintuigontwikkeling, Bone magic (workshopsreeks), opleiding tot heks (een jaar) of in een op een begeleiding. Daarnaast geven we ook toepassingen die we zijn tegengekomen. Dat wil niet zeggen dat wij het zelf ook zo gebruiken of dat jij dit zou moeten doen. Wil je dit wel proberen? Kies dan iets wat bij jou en je intenties past.

De citroenschil is niet alleen een citrusvrucht. Het staat erom bekend niet alleen een zuiverende werking te hebben op je lichaam, maar ook op je geest. Hierbij wordt het o.a. ingezet ter ondersteuning van het verwerken van problemen in het nu en het verleden. In moeilijke situaties helpt het je om zaken beter te kunnen onderscheiden van elkaar. Daardoor kun je ze effectiever aanpakken en oplossen en zo brengt het rust. Citroen geeft daarnaast energie en zorgt voor vrolijkheid. Wat op zijn beurt weer inherent is aan vooruitkomen in het leven, het vinden van geluk en welvaart naar je toe trekken.

Citroen(schil) toepassingen

Waar wordt citroenschil voor gebruikt? O.a. om af te rekenen met negatieve energie. De citroen wordt van bovenaf in een kruis opgesneden. Op elk van de stukjes wordt zout gegooid en vervolgens wordt de citroen weer dicht gedrukt tot het een geheel vormt. Dit wordt op een bordje of in een schaaltje weggezet in de hoek van het huis (bij de voordeur). Hiervan wordt geloofd dat het de negatieve energie die binnen probeert te komen zou absorberen.

Het branden van gedroogde Citroenschil wordt gebruikt om negatieve energie weg te sturen en positieve (energie) aan te trekken.

Citroen maakt ook spiritueel “schoon”. Laat het trekken in heet water en laat dit vervolgens afkoelen. Daarna is het geschikt om objecten schoon te maken. In deze vorm zien we vaak een combinatie van Rozemarijn en Citroen terugkomen. Rozemarijn kan breed ingezet worden, een mix van de twee zorgt voor een sterkere reinigende werking.

Er zijn nog veel andere manieren om Citroenschil in te zetten. Je kan bijvoorbeeld een hanger, klein potje, buideltje of amulet maken of gebruiken om de kracht ervan bij je te dragen. Je kan het ook mengen met bijvoorbeeld kruiden of stenen die je intentie versterken.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Citroenschil

Citroenschil 50g, Citroenschil 100g