Maansteen oranje sculptuur nr.6

250.00 incl. btw

Glad gepolijst sculptuur van Maansteen oranje. Het sculptuur is 5 x 11,5 x 17, 5 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561193407 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Het Maansteen oranje sculptuur nr.6 kopen

Glad gepolijst sculptuur van Maansteen oranje. Het sculptuur is 5 cm lang, 11,5 cm breed en 17,5 cm hoog. Het stuk Maansteen weegt ca. 1,85 kg. De vindplaats is Madagaskar.

De werking van Maansteen oranje

Maansteen oranje wordt ook wel Maansteen perzik genoemd. Oranje Maansteen is de steen van liefdevolle energie en positiviteit. De steen leert je om het leven te nemen zoals het is en dit te waarderen. Dit kan een gevoel geven van vrede, vertroosting en rust. Maansteen oranje is verbonden met de maan. Het mineraal heeft een positief effect op het hormoonstelsel en de hormooncyclus. Deze edelsteen is zeer geschikt voor overgevoelige kinderen. Maansteen oranje vermindert angsten, zorgen en menstruatieklachten. Oranje Maansteen werkt heilzaam bij klachten na de bevalling en tijdens de overgang. Het mineraal kan troost, rust, kalmte en liefde brengen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel het maansteen oranje sculptuur direct online

Past dit mooie sculptuur perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de positiviteit en de liefdevolle energie die de oranje Maansteen te bieden heeft? Bestel het mooie stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.