Palo Santo blok 80-120 gram

12.5049.95 incl. btw

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Palo Santo hout blok (80-120g)

Dat Palo Santo heilig hout is en een ontzettend krachtige spirituele reiniger is wist je waarschijnlijk wel, maar welke soort Palo Santo moet je kopen?

Als je het heilig hout wilt kopen zijn er namelijk best wat keuzes.

Zo heb je de: Chips/snippers, die ideaal zijn om te branden als wierook op een kooltje (werkt natuurlijk ook sterk reinigend).
Heb je geen brander? Of wil je jezelf of je huis spiritueel reinigen – en rondlopen om de hoeken of specifieke plekken in je huis goed mee te pakken? Dan werken de houten stokjes vaak makkelijker.

En heb je behoefte aan een flinke reiniging of wil je iets kerven uit het helige hout, het verwerken in sieraden, etc.? Dan zijn deze Palo Santo blokken het beste geschikt. En dit kaliber blokken? Die zal je niet snel ergens anders tegenkomen.

Nog even kort wat achtergrond informatie:
• Heilig hout (Bursera graveolens).
• Palo Santo ruikt heerlijke zoet en de geur alleen al zorgt voor ontspanning, zelfs als je het niet brandt.
• Is even populair als witte Salie of zwart zout, misschien zelfs populairder als het gaat om het weren en verwijderen van negatieve energie.
• Geeft bij het branden van het hout een zwarte rook af als er negatieve energie is, hoe negatiever/aanweziger de energie? Hoe zwarter de rook.

Palo Santo blokken wegen tussen 80-120g per stuk. Is je blok toevallig net wat lichter? Dan wordt dit gecompenseerd met een extra stokje/houtje.

Extra informatie

Gewicht 80-120 g
Palo santo blok

1 stuk, 2 stuks, 5 stuks