Labdanum wierookhars

9.7575.00 incl. btw

Beschrijving

Wierookhars Labdanum

Wierookhars Labdanum (officiële benaming: Cistus Ladanifer).

Deze hars is afkomstig van het blad en de stengels van de Cistus Ladanifer plant. Je kan deze specifieke plant vinden in het Middellands zeegebied.

Wanneer je Labdanum brandt ruik je een rijkelijke zoet geur. Waarschijnlijk wordt het om dezelfde reden nog steeds vaak in parfums gebruikt.

Labdanum wordt vaak als wierook gebruikt omdat het:

• Helpt je concentratie te verbeteren.
• Helderheid en inzicht te bevorderen.
• Angst en stress te verminderen.
• Algemene kalmerende / rustgevende werking.

Wil je een lekker gemoedelijke sfeer in huis creëren? Of ga je even door een stressvolle periode? Dan is dit een ideale natuurlijke wierook om te branden.

Labdanum, de kerk en hekserij

Labdanum wordt in verschillende culturen en religies gebruikt. Wist je dat het bijvoorbeeld als wierook in de kerk gebrand werd? Hierbij werd het vaak gemixt met andere soorten wierook. Als het gaat om hekserij dan kom je het zowel in traditionele hekserij als bij new-age stromingen tegen.

Overigens hoef je natuurlijk helemaal niets met beiden te hebben. Labdanum wordt bijvoorbeeld ook ingezet als ondersteuning bij meditatie. Het brengt je meer tot rust en bevordert je focus, precies wat je wilt bereiken bij een goede meditatiesessie. Toch?

Net als al onze andere wierookharsen kan je Labdanum het beste branden op een kooltje in/op een brander. Zorg altijd dat je dit veilig doet, veel branders hebben gaasjes, maar bij degene zonder, zoals een schaaltje, raden we aan om een laagje wierookzand te gebruiken.

Extra informatie

Gewicht N/B
Wierookhars Labdanum

10 gram, 25 gram, 50 gram, 100 gram