Klankschaal glad 26 cm

279.00 incl. btw

Gladde klankschaal van 26 cm, handgeklopt in Nepal.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561199133 Categorieën: ,

Beschrijving

De Klankschaal glad 26 cm kopen

Deze gladde klankschaal is ongeveer 26 cm in diameter en is gemaakt in Nepal. De dikte kan variëren van de foto.

De werking van de klankschaal

Het maken van klankschalen is een eeuwenoude traditie in Tibet en Nepal. Vaak gaat deze traditie door van vader op zoon. Het recept van de metalen in de klankschalen is vaak geheim en blijft in de familie.

Klankschalen zijn metalen schalen die worden gebruikt in meditatieve en therapeutische praktijken vanwege hun unieke geluid en veronderstelde helende eigenschappen. De werking van klankschalen wordt vaak geassocieerd met verschillende effecten, hoewel het belangrijk is op te merken dat de wetenschappelijke basis voor deze effecten beperkt is en dat ze sterk afhankelijk zijn van persoonlijke ervaringen en overtuigingen. Klankschalen worden vaak gebruikt om ontspanning te bevorderen en stress te verminderen. Het rustgevende geluid van een klankschaal kan helpen om de geest te kalmeren en het lichaam te ontspannen, wat stress en angst kan verminderen.

Bestel direct online

Past deze klankschaal perfect bij jouw interieur of bij jouw praktijk? Bestel de klankschaal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van geluid en trilling jou extra steun biedt.