Klankschaal glad 27 cm

295.00 incl. btw

Gladde klankschaal van 27 cm, handgeklopt in Nepal.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561198693 Categorieën: ,

Beschrijving

De Klankschaal glad 27 cm kopen

Deze gladde klankschaal is ongeveer 27 cm in diameter en is gemaakt in Nepal. De dikte kan variëren van de foto.

De werking van de klankschaal

Het maken van klankschalen is een eeuwenoude traditie in Tibet en Nepal. Vaak gaat deze traditie door van vader op zoon. Het recept van de metalen in de klankschalen is vaak geheim en blijft in de familie.

Klankschalen zijn metalen schalen die worden gebruikt in meditatieve en therapeutische praktijken vanwege hun unieke geluid en veronderstelde helende eigenschappen. De werking van klankschalen wordt vaak geassocieerd met verschillende effecten, hoewel het belangrijk is op te merken dat de wetenschappelijke basis voor deze effecten beperkt is en dat ze sterk afhankelijk zijn van persoonlijke ervaringen en overtuigingen. Klankschalen worden vaak gebruikt als hulpmiddel bij meditatie en mindfulness-oefeningen. Het resonante geluid kan dienen als een focuspunt voor meditatie en kan mensen helpen dieper in hun meditatieve staat te komen.

Bestel direct online

Past deze klankschaal perfect bij jouw interieur of bij jouw praktijk? Bestel de klankschaal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van geluid en trilling jou extra steun biedt.