Banjara Hars Bekers – Witte Salie

3.90 incl. btw

Beschrijving

Banjara Hars Bekers – Witte Salie

Dit zijn prachtige Banjara harsbekers. Banjara harsbekers zijn als het ware cups van houtskool gevuld met een hars of andere inhoud. In een doosje zitten 6 banjara bekers gevuld met Witte Salie. Bij een doosje standaard een metalen plaatje wat je als onderzetter kan gebruiker.

Let op, wij adviseren altijd een brandvast schaaltje of wierookbrander te gebruiken voor het branden van Banjara hars bekers.

Witte salie heeft zoals je waarschijnlijk al weet, een sterke zuiverende werking. Het wordt dan ook vaak gebruikt om te smudgen en negatieve energie uit huizen te verdrijven. Banjara bekers met witte salie zijn dus erg handig wanneer je de rust wilt laten terugkeren in je huis. Een kleine kanttekening. Veel mensen gebruiken witte salie om negatieve energie te verdrijven, mara zorg er daarna ook voor dat je positieve energie weer aantrekt. Dit doe je niet met witte salie zelf, maar kan je bijvoorbeeld wel doen met sweetgrass of het branden van kruiden en andere wieroken.

Bestel de Banjara Hars Bekers online.

Je kunt de Banjara Hars Bekers kopen in onze webshop. Als je specifieke vragen hebt kan je altijd bij ons terecht via info@moonchildren.nl