Soulcards 2

32.95 incl. btw

Categorieën: ,

Beschrijving

Soulcards 2

Deze reeks van 60 suggestieve afbeeldingen zal direct met je ziel communiceren. Je kan er je intuïtie mee prikkelen. Het begeleidende boekje biedt creatieve suggesties om je beleving van de kaarten te verdiepen en persoonlijk inzicht te bevorderen. SoulCards 2 is op zichzelf een complete set en kan zo ook gebruikt worden.

Wanneer je nog intensiever aa de slag wilt en interpretaties nog genuanceerd wild maken, kan je het deck mixen met de kaarten van soulcards 1.

Je kan deze kaarten zelf gebruiken voor divinatie of persoonlijke ontwikkeling, maar ook samen met een partner of in een groepssetting.

Deze krachtige suggestieve afbeeldingen werken onder andere bij:
• Verrijken van persoonlijk inzicht
• Stimuleren van creativiteit
• Aanzwengelen van (moeilijke) gesprekken
• Bevorderen van intuïtie
• Divinatie

Het boekje moedigt je aan om je creatieve vermogens te benutten en via schrijven, verhalen vertellen, visualisatie, beweging, droomanalyse en andere expressieve methoden in de beelden te duiken.

Wanneer gebruikt in relaties en groepen, zorgen SoulCards voor verfrissende reacties en authentieke communicatie. Kinderen vinden de afbeeldingen fascinerend en uiten vaak onverwachte wijsheid en volwassenheid. De mogelijkheden met SoulCards zijn eindeloos!

De kaarten zijn ontworpen door: Deborah Koff-Chapin

Zie de extra afbeeldingen om een idee te krijgen van hoe de soulcards eruit zien. Let op. Het zijn kaarten die mogelijk in het deck van soulcards 1 of juist in soulcards 2 zitten.