Seleniet bloklamp chakra 25 cm

69.95 incl. btw

Beschrijving

Seleniet bloklamp chakra 25 cm

De seleniet bloklamp chakra wordt uit natuurlijke selenietsteen gehaald en vervolgens in blokken geslepen. Na dit proces worden de blokken met de hand gedecoreerd, wat dus elke lamp uniek.Deze seleniet bloklampen zijn plus minus 25 cm groot. De lamp wordt met bekabeling geleverd. Seleniet staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen. Door deze zuiverende werking zijn selenietlampen populair als verlichting op de slaapkamer (als nachtlamp). Ook zijn ze perfect voor de woonkamer.

Seleniet Bloklamp met Chakra Opdruk kopen

Zoek jij naar een prachtige lamp die je slaapkamer of woonkamer transformeert in een omgeving die bestaat uit rust, vrede en harmonie? Dan is de Seleniet Bloklamp met Chakra opdruk echt iets voor jou. Laat je inspireren door de kracht van seleniet en de chakra’s.Vul jij je woonkamer of juist je slaapkamer met een gevoel van innerlijke vrede en spiritueel evenwicht?

Spirituele betekenis van Seleniet

Seleniet is genoemd naar de maangodin Selene. Deze godin staat bekend om haar vermogen om een kalme, vredige omgeving te creëren en negatieve energieën te zuiveren. Seleniet bevordert daarnaast de focus en stimuleert een hoger bewustzijn. Deze Seleniet Bloklamp is meer dan een lichtbron; het is een hulpmiddel voor zelfontdekking en spirituele groei.

Bestel de Seleniet bloklamp online.

Je kunt de Seleniet bloklamp kopen in onze webshop. Als je specifieke vragen hebt kan je altijd bij ons terecht via info@moonchildren.nl