Opaal oorbellen zilver Ethiopië

65.00 incl. btw

Opaal oorstekers van 925 sterling zilver. De zilveren oorstekers zijn 1 x 0,8 x 0,8 cm.

Op voorraad

Beschrijving

Opaal oorbellen zilver Ethiopië

Opaal oorstekers van 925 sterling zilver. De zilveren oorstekers zijn 1 cm lang, 0,8 cm breed en 0,8 cm hoog. De oorbellen wegen 1,4 vindplaats is Australië.

De werking van Opaal

Opaal komt voor in veel verschillende kleuren en soorten. De algemene werking van Opaal is dat hij beschermend en zuiverend kan werken. Opaal staat bekend als de steen van de liefde. Het mineraal versterkt je eigen vrolijkheid en originaliteit. Hij heeft een positieve werking op het geheugen en kan de ziekte van Parkinson vertragen. Opaal bevordert vrolijkheid, optimisme en het zelf genezende vermogen. De steen is heilzaam bij infecties, koorts en op de bijnieren voor wat betreft de productie van insuline. Opaal kan je helpen om mooie dingen zoals kunst te waarderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze zilveren oorstekers perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de bescherming en het optimisme die de Opaal te bieden heeft? Bestel de ovale oorbellen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.