Labradoriet ketting zilver met inktvis fossiel

97.00 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

Labradoriet ketting zilver (met inktvis fossiel)

Ontdek de mystieke charme van onze ‘Labradoriet ketting zilver met inktvis fossiel’ – een sieraad dat niet alleen schittert in schoonheid, maar ook resonantie vindt in de diepten van de natuurlijke geschiedenis.

Bent u op zoek naar iets dat uw dagelijkse outfit een unieke twist geeft? Deze verfijnde ketting is vakkundig vervaardigd met een prachtig stuk labradoriet, bekend om zijn betoverende kleurenspel dat varieert van diepblauw tot groen, afhankelijk van het licht. Elk facet van de labradoriet weerspiegelt een andere kleur, waardoor de steen een mystiek aura krijgt.

Deze ketting wordt nog bijzonderder door het toevoegen van een inktvis fossiel, wat een tijdloos stukje geschiedenis aan uw hals brengt. De combinatie van de glanzende zilveren ketting en het fossiel maakt dit sieraad tot een gespreksonderwerp waar u ook komt.

Met zorg ingelegd in hoogwaardig zilver, biedt deze ‘Labradoriet ketting zilver’ niet alleen een duurzame kwaliteit maar benadrukt het ook de natuurlijke schoonheid van de labradoriet. Een perfecte keuze voor wie zich graag onderscheidt met accessoires die een verhaal vertellen.