Inner ancient harsenmix

6.9512.50 incl. btw

Beschrijving

Inner ancient wierookharsen mix

De inner ancient mix bestaat o.a. uit verschillende soorten olibanum, lavendelbloemen, gujachout en Mirre hars. De geur bij het branden van deze mix is het best tte omschrijven als “zoetzuur”.

Waarom de naam inner ancient?

De wierookharsmix is bedoeld om oude kennis en kracht in jezelf naar boven te halen, wijsheid waarvan je waarschijnlijk niet eens weet dat je deze bezit of juist wijsheid waarvan je weet dat je hem zou moeten bezitten, maar het lijkt alsof je hem niet kan oproepen / activeren. Kortom: je inner ancient. Door de mix met harsen te branden zet je jouw zintuigen weer op scherp te zetten, wat ervoor zorgt dat je waarnemingsvermogen vergroot wordt. Daardoor kun je meer subtiele signalen en veranderingen gaan opvallen.

Spirituele context van de inner ancient mix:

• Helpt bij het zuiveren en reinigen (negatieve energie uitdrijven) – zeker het gujahout (Palo Santo) wat erin gemixt is.
• Helpt te ontspannen en bevordert je nachtrust.
• Werkt goed om te focussen bij meditatiesessies.
• Bevordert de positieve energie van alles waar de rook mee in aanraking komt, net zoals dat het dat zuivert. (loop er dus meer rond indien nodig, maar doe het veilig en met een vuurvast schaaltje natuurlijk)
• Helpt je emotioneel meer in balans te komen.
• Belangrijkste (volgens ons): zorgt dat je (weer) met je inner ancient in contact komt om ‘nieuwe oude wijsheid’ te ontdekken.

Extra informatie

Gewicht N/B
Inner ancient mix

50 gram, 100 gram