Graveyard dirt 25g – 50g

7.5013.95 incl. btw

Artikelnummer: 0001 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Graveyard dirt

Graveyard dirt wordt gebruikt in o.a. Paganistische rituelen, Hoodoo en Voodoo. Het wordt vaak geassocieerd met zwarte magie en heeft doorgaans een negatieve en zware lading. Het kan echter zowel ingezet worden voor rituelen met positieve als negatieve doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het vragen van raad, maken van keuzes of eren van de overledenen. Het kerkhofzand dat wij aanbieden komt niet van directe graven af, maar van zand rond het kerkhof. Het zand wordt met respect verzameld en er worden passende offers zoals bloemen voor teruggelegd. Doordat het zand niet gebonden is aan specifiek graf kan het breed ingezet worden voor rituelen. Wil je echter aan de slag met een ritueel m.b.t. één specifiek overleden persoon? Dan adviseren we je om het zand rechtstreeks van zijn / haar begraafplaats te halen, uiteraard wel in goed overleg en met respect voor de doden en levenden (die het kerkhof bezoeken). Werk je liever niet met graveyard dirt? Kies er dan voor om met patchouli te werken. Dit is de meest traditionele vervanger voor graveyard dirt.

Waar kan Graveyard dirt o.a. voor ingezet worden? 
• Graveyard dirt wordt o.a. gebruikt in rituelen om te communiceren met de doden of de doden te eren, zowel op standaardmomenten als met feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan de dag van de doden of met Samhain.
• Bescherming van je grond? Wil je jouw huis veilig houden en negatieve entiteiten weren? Dan kun je op de hoeken van jouw grond (hoeken van de voor- en achtertuin) graveyard dirt strooien.
•  M.b.v. graveyard dirt kun je om raad vragen bij het kiezen van een bepaald pad dat je wilt volgen. Wanneer je je keuze hebt gemaakt kun je het zand gebruiken om het niet gekozen pad af te sluiten en je twijfels weg te nemen – en houden.
• Het kan ingezet worden ter bescherming, zowel in rituelen als beschermend element om bij je te dragen, denk bijvoorbeeld aan zand in een buideltje of hanger.
• Ben je toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven en sluit je een ander hoofdstuk af? Bijvoorbeeld een nieuwe baan krijgen en je oude baan achter je laten? Of het verhuizen van een plek waar je op een nare manier aan terugdenkt? Dan kan je graveyard dirt inzetten om het oude hoofdstuk metaforisch “te begraven” in je ritueel. Zo sluit je het hoofdstuk definitief af en ben je klaar voor een nieuwe start.
• Een vervelende (romantische) relatie achter je laten? Een van de rituelen die hiervoor gebruikt kan worden is het verbranden van de spullen die je aan deze persoon doen denken. Wanneer het vuur is uitgebrand doof je de restanten met een portie graveyard dirt. Houdt er wel rekening mee dat je hier een aardige hoeveelheid graveyard dirt voor nodig hebt.
• Werk je in in Coven en verandert de dynamiek doordat er een nieuwe leider komt? Vertrek je zelf of scheidt de groep? Dan kan je het voorgaande hoofdstuk afsluiten door (samen) in je ritueel deze geschiedenis metaforisch te begraven.
• Er zijn nog veel meer rituelen waarin graveyard dirt gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld voor het aanroepen van demonen en wraak te nemen op iemand. We gaan hier bewust in deze uitleg niet op in. Degene die dit soort rituelen uitvoeren weten waar ze mee bezig zijn. Wij oordelen niet over hoe graveyard dirt ingezet wordt. We adviseren je echter wel sterk om niet met deze rituelen aan de slag te gaan zonder (duidelijke uitleg en) begeleiding van een expert.

Wil je meer diepgaande informatie of begeleiding bij het werken met graveyard dirt en/of kruiden? Of zoek je een alternatief voor het werken met graveyard dirt die echt past bij jouw intentie? Neem dan contact op om een individuele afspraak te plannen of een workshop te volgen.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Graveyard dirt

Graveyard dirt 25g, Graveyard dirt 50g

Andere suggesties…

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop