Dillezaad 50g- 100g

1.952.95 incl. btw

Artikelnummer: 802042 Categorie:

Beschrijving

Dillezaad kopen [zakjes van 50g of 100g] Moonchildren

Dillezaad nodig? Je kan dillezaad kopen en nog veel meer andere prachtige kruiden, bladen, wortels en accessoires voor thee. Wij gebruiken de kranden zelf o.a. als natuurlijke vervanger van wierook of om o.a. thee te maken.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Dillezaad

Dillezaad 50g, Dillezaad 100g