Cichoreiwortel 50g- 100g

1.752.95 incl. btw

Artikelnummer: 802070 Categorie:

Beschrijving

Cichoreiwortel kopen [per 50 of 100 gram]

Cichoreiwortel kopen is makkelijk bij Moonchildren, je kan hier al je kruiden volledig online bestellen. De cichoreiwortel wordt verpakt in zakjes van 50 en 100 gram. Cichoreiwortel kan gebruikt worden om thee van te trekken, gekookt worden of als kruid toegevoegd worden aan eten. Het is ook nog eens gezond. In de bio lifestyle zien we cichoreiwortel (gebrand) vaak terugkomen als een detoxkoffie alternatief voor gewone koffie. Het heeft namelijke een gelijksoortige smaak, iets zoeter, maar met een bittere afspraak (deze is niet zo intens gelukkig).

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Cichoreiwortel in spirituele context

Een aantal redenen waarom cichoreiwortel gebrandt wordt (als wierook) of gedragen wordt:
• Biedt begeleiding bij je (spirituele) reis.
• Stimuleert je gevoel van passie.
• Maakt je vrolijker.
• Maakt je flexibeler.
• Maakt je veerkrachtiger.
• Zorgt voor innerlijke rust.
• Beschermt tegen negatieve energie (als wierook en als amulet).

Hoe kan je cichorei wortel gebruiken?

Cichorei wortel kan je gebruiken in een amulet om het bij je te dragen, maar je kan het ook branden op een houtskooltje.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Cichoreiwortel

Cichoreiwortel 50g, Cichoreiwortel 100g