Kruidnagel heel 50g – 100g

2.504.95 incl. btw

Artikelnummer: 802012 Categorie: Tag:

Beschrijving

Kruidnagel (heel)

De kruiden die wij aanbieden zijn bedoeld om te branden.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Kruidnagel is een exotische kruid. Een andere naam voor Kruidnagels zijn de  bloemen van de goden. Zoals we hieronder nog verder toelichten staat Kruidnagel bekend om zijn beschermende werking. Het werd in verschillende culturen ingezet om pijn te stillen. In Europa werd geloofd dat je met Kruidnagel de pest kon weren, in China werd het gebruikt voor medicijnen en in Azië werden kruidnagels gebruikt voor ketting om de hals te maken. Dit zou je o.a. helpen om kwade geesten en roddels te weren.

Kruidnagel en spiritualiteit?

Net als bij de andere kruiden, thee en specerijen kan kruidnagel voor iedereen een andere spirituele betekenis hebben. De uitleg en toepassingen die we geven berusten altijd op algemene bekendheden. Dit hoeft niet een-op-een voor jou van toepassing te zijn. Meer hierover kun je leren in de workshop zintuigontwikkeling, Bone magic (workshopsreeks), opleiding tot heks (een jaar) of in een op een begeleiding. Daarnaast geven we ook toepassingen die we zijn tegengekomen. Dat wil niet zeggen dat wij het zelf ook zo gebruiken of dat jij dit zou moeten doen. Wil je dit wel proberen? Kies dan iets wat bij jou en je intenties past.

Kruidnagel staat bekend om zijn beschermende kracht, tegen zwarte magie en negatieve energie. Dit geldt zowel voor je omgeving, je aura als voor je geest. Het branden ervan helpt om deze negatieve energie te weren en / of weg te sturen. Het wordt ook ingezet om je doorzettingsvermogen te stimuleren, je krachtiger te voelen en zo met meer gemak je doelen te bereiken en rijkdom aan te trekken.

Kruidnagel toepassingen

Waar wordt kruidnagel voor gebruikt?

Het branden van kruidnagel wordt ingezet wanneer (je het vermoeden hebt dat) er mensen over je roddelen. Plaats wat kruidnagel op een kooltje en ga vervolgens aan de slag met je ritueel / meditatie.

Wil je meer energie? Dan helpt het branden van Kruidnagel. De lucht kan vrij intens ruiken. Dit zorgt voor een opgewekt gevoel en meer energie.

Wil je negatieve energie in de vorm van wrok, wraakgevoelens, etc. loslaten richting iemand. Brandt dan wat kruidnagel op een kooltje en visualiseer het loslaten van deze negatieve gevoelens richting iemand.

Heb je last van verdriet, angst of depressie? Dan kan je Kruidnagel branden en je het vertrek van dit gevoel visualiseren.

Er zijn nog veel andere manieren om Kruidnagel in te zetten. Je kan bijvoorbeeld een hanger, klein potje, buideltje of amulet maken of gebruiken om de kracht ervan bij je te dragen. Je kan het ook mengen met bijvoorbeeld kruiden of stenen die je intentie versterken.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kruidnagel heel

Kruidnagel heel 50g, Kruidnagel heel 100g