Brandnetelblad 50g – 100g

1.953.95 incl. btw

Artikelnummer: 802005 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Brandnetel kopen bij spirituele webshop Moonchildren

Gedroogde brandnetel kan je kopen in onze spirituele webshop. Naast brandnetelblad hebben we nog volop andere wortelen, kruiden en gedroogde bladen te koop. Kijk gerust rond.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Waarschuwing: niet innemen tijdens zwangerschap en periode van borstvoeding.

Extra informatie

Gewicht N/B
Brandnetelblad

Brandnetelblad 50g, Brandnetelblad 100g