Bessenblad zwart 50g – 100g

3.956.95 incl. btw

Artikelnummer: 802062 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Bessenblad
Bessenblad (zwarte bessen) is gekend om haar antioxiderende werking op het lichaam, maar ook het hormonale systeem van de mens.
Zwarte bessen komen veelvuldig voor in de omgeving van Groot-Brittannië. Het is een sterk aromatisch kruid.
De plant gedijt goed in moerasachtige bossen en loofbossen. Vroeger was de maatschappij niet zoals vandaag. Er was meer natuur en dus meer voedsel te vinden in de bossen.
Gezien het moedig was om je in de bossen te begeven waar rovers, terwijl wilde dieren op de loer lagen wordt dit kruid vooral aan deze eigenschap toegewezen (moedig zijn).
De plant heeft een zelf-bestuivend vermogen, waardoor ze snel vermeerderd en zich in stand kan houden. Door een kruisbestuiving draagt ze meer vruchten.

Waar kan bessenblad op spiritueel gebied bij helpen?

• Moed
• Draagkracht
• Potentie

Zwarte bessenblad kopen

Zwarte bessenblad nodig? Bijvoorbeeld om een gezonde zwarte bessenblad thee van te zetten? Bestel dan het AA kwaliteit blad van Moonchildren. De bessenbladen hebben een heerlijk warm aroma – en geven je een heerlijke energieke boost.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Bessenblad zwart

Bessenblad zwart 50g, Bessenblad zwart 100g