Beschrijving

Bergkristal (3-6cm)

‘Krystallos’, het eeuwig bevroren water, dat is wat de Grieken en Romeinen geloofden. De energie van de Bergkristal is neutraal en zuiver. Bij uitstek het kristal om mee te mediteren, aura’s op te schonen en te helen.

Bergkristal is zo zuiver dat het de zuiverheid van ‘zien’ en ‘weten’ stimuleert.

Schaduwstukken worden getransformeerd. Bergkristal is voor veel psychische en fysieke problematieke te gebruiken. Bergkristal houdt de aura schoon van negatieve energieën zowel aards als vanuit gene zijde. Een krachtig kristal wat tegen depressies werkt, ondersteuning biedt bij hartklachten, rugklachten, tegen hoofdpijn en duizeligheid, bij menstruatieklachten en buikkrampen. Het ondersteund ook de blaas en urinewegen. Werkt zeer vitaliserend en zuivert de ruimte en het lichaam. Het herstelt storingen in energievelden en zuivert de chakra’s.

Chakra’s: Alle
Herkomst: U.S.A.
Verkoop: per stuk ongeveer 3-6cm
Hardheid: 7
Structuur: triagonaal – hexagonaal
Chemische formule: SiO2

Disclaimer:
Edelstenen genezen niet. De beschrijving van deze en andere stenen berust op ervaring van de gebruikers en is niet wetenschappelijk aangetoond. De stenen zijn geen vervanging voor medicijnen, therapie of andere medische behandelingen. Raadpleeg bij medische problemen altijd een arts.

Wij geloven zelf dat stenen energie bevatten net als ons mensen en vooral ingezet kunnen worden ter ondersteuning van ons welzijn.