Aragoniet schaal 15 cm

61.00 incl. btw

Schaal van de half-edelsteen Aragoniet. Deze Aragoniet schaal is 15 cm in diameter en ca. 5 cm hoog. Let op! De kleur kan afwijken van de foto's.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561071309 Categorie:

Beschrijving

Schaal van de half-edelsteen Aragoniet. Deze Aragoniet schaal is 15 cm in diameter en ca. 5 cm hoog. Let op! De kleur kan afwijken van de foto’s.

 

Aragoniet geeft flexibiliteit en tolerantie, helpt om je te concentreren op een zaak, brengt geestelijke ontwikkeling, versterkt het immuunsysteem, verbetert vitaliteit en uithoudingsvermogen, reguleert de calciumstofwisseling, stimuleert spieractiviteit, bevordert de opbouw en elasticiteit van de tussenwervelschijven. Aragoniet vermindert rusteloosheid en slapeloosheid, stabiliseert te snelle spirituele ontwikkeling, helpt bij spijsverteringsproblemen, helpen bij herstellen van botweefsel en bij het helen van botbreuken.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!