Aquamarijn AB trommelstenen 500 gr. (mt3)

145.00 incl. btw

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Aquamarijn in AB-kwaliteit uit Brazilië. Formaat ca. 2-4 cm. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561206763 Categorieën: ,

Beschrijving

De 500 gram trommelstenen Aquamarijn kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen in Aquamarijn in mooie kwaliteit, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Aquamarijn is Brazilië. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek. 

De werking van de trommelstenen Aquamarijn

Aquamarijn staat bekend om zijn kalmerende energie, die kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het bevordert een gevoel van rust en ontspanning, waardoor het gemakkelijker wordt om in balans te blijven, zelfs in uitdagende situaties. Deze steen wordt geassocieerd met het keelchakra en kan helpen bij het verbeteren van communicatie en zelfexpressie. Het moedigt aan tot eerlijke en open communicatie, waardoor meningen en gevoelens op een duidelijke en doelgerichte manier kunnen worden geuit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Aquamarijn trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de balans en doelgerichtheid die de Aquamarijn edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste Aquamarijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.