Aquamarijn AB trommelstenen 250 gr. (mt3)

79.75 incl. btw

250 gram trommelstenen van de half-edelsteen Aquamarijn in AB-kwaliteit uit Brazilië. Formaat ca. 2-4 cm. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561206756 Categorieën: ,

Beschrijving

De 250 gram trommelstenen Aquamarijn kopen

Een zakje met 250 gram knuffelstenen in Aquamarijn in mooie kwaliteit, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Aquamarijn is Brazilië. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek. 

De werking van de trommelstenen Aquamarijn

Aquamarijn kan de intuïtie versterken en de spirituele groei bevorderen. Het opent het derde oog chakra en stimuleert het innerlijke weten, waardoor men gemakkelijker toegang heeft tot hogere spirituele dimensies en inzichten. Aquamarijn wordt traditioneel gebruikt als een beschermende steen voor reizigers, vooral tijdens zeereizen. Het wordt gezien als een talisman die bescherming biedt tegen gevaren op zee en negatieve energieën tijdens het reizen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Aquamarijn trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het innerlijke weten en de opening van het derde oogchakra die de Aquamarijn edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste Aquamarijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.