Apatiet blauw 500 gr. trommelstenen (mt2-3)

175.00 incl. btw

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Apatiet uit Madagaskar. Formaat ca. 1,5-4 cm. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561207104 Categorieën: ,

Beschrijving

De 500 gram trommelstenen Apatiet kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen in Apatiet, het formaat is ca. 1,5 tot 4 cm. De vindplaats van deze Apatiet is Madagaskar. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek. 

De werking van de trommelstenen Apatiet

Blauwe apatiet is een krachtige en stimulerende edelsteen met diverse helende eigenschappen en energetische werkingen. Blauwe apatiet staat bekend om zijn vermogen om communicatievaardigheden te verbeteren en expressie te bevorderen. Het opent en zuivert het keelchakra, waardoor het gemakkelijker wordt om gedachten en gevoelens uit te drukken. Dit kristal moedigt zelfexpressie aan en helpt bij het vinden van je authentieke stem. Het stimuleert creativiteit en helpt bij het uiten van jezelf op een krachtige en zelfverzekerde manier. Blauwe apatiet versterkt het zelfvertrouwen en zelfrespect. Het helpt bij het overwinnen van zelftwijfel en moedigt aan om op te komen voor jezelf en je eigen behoeften.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Apatiet trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de creativiteit en het zelfrespect die de Apatiet edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste Apatiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.