Amethist Maraba spits 700-1000 gram

142.50 incl. btw

Amethist spits van 700 gram tot 1 kilo. De vindplaats van deze Amethist is Brazilië. Let op! Het stuk dat je ontvangt kan afwijken van de foto.

Op voorraad

Beschrijving

Deze Maraba Amethist spits uit Brazilië is echt prachtig. Deze Amethist zit qua gewicht tussen 300 gram en 500 gram in en is daarmee ca. 18 cm lang. Let op! Het Amethiststuk kan in vorm en kleur afwijken van de foto. De foto’s van de ruw Amethist punten zijn ter illustratie.

De werking van Amethist Maraba punt.

Samen met Bergkristal en Roze Kwarts is Amethist één van de bekendste edelstenen die er is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Amethist staat erom bekend dat het je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten. Het inzicht wat je kunt krijgen in je gevoelens helpt je om bepaalde ervaringen een plek te geven. Zo helpt de steen bij de verwerking van verdriet, boosheid, negatieve gedachtes en trauma’s. Ook bevordert Amethist spirituele groei en in edelstenentherapie wordt hij veel gebruikt tegen migraine en slaapproblemen. Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, zenuwstelsel, hart en vaten. De steen bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt de stilte in jezelf te vinden. Ook bevordert Amethist de spirituele groei en in edelstenentherapie wordt hij veel gebruikt tegen migraine en slaapproblemen. De steen heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist kan reinigend werken op het lichaam, maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. De steen wordt onder andere gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Maraba Amethist spits perfect bij jou, of heb jij behoefte aan zelfinzicht die het ruwe mineraal Amethist spits te bieden heeft? Bestel de Amethist punt direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.